A mi się nie podoba. Płaskie, źle wkomponowane kolory, to jest kobieta z męskimi rzęsami, uszy ma jak zawodnik MMA/grappler. Nienawidzę tekstów typu "nudziło mi się i takie coś wyszło". Jeśli to z nudów i wyszło takie sobie, to zostaw na devie to/w szufladzie, albo zrób więcej prac i dopiero zakładaj nowy temacik. To moje skromne zdanie.
Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci,
Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę,
Bo wstydem jest nie szanować
Tego co dla innych święte.
Słabością jest duma, jeśli
Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana.
Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty,
Który czuje, a los dla niego jedyny...
Pomógł: 11 razy Wiek: 65 Dołączył: 20 Maj 2008 Posty: 870 Skąd: Texas ^^
Wysłany: 2009-02-11, 20:37
Radix napisał/a:
A mi się nie podoba. Płaskie, źle wkomponowane kolory, to jest kobieta z męskimi rzęsami, uszy ma jak zawodnik MMA/grappler. Nienawidzę tekstów typu "nudziło mi się i takie coś wyszło". Jeśli to z nudów i wyszło takie sobie, to zostaw na devie to/w szufladzie, albo zrób więcej prac i dopiero zakładaj nowy temacik. To moje skromne zdanie.
strasznie przezywasz ale kazy ma swoje zdanie ...
nie ma na tym 4um jakiegos Picassa albo van Gogha ;p i ja mysle ze ta pracka jest dobra
DA nie mowi jakie mamy wrzucac prace ... a wrzucamy je tam zeby zostaly skrytykowane ... racja dziwczyny
Jak już pisałem, to tylko moje skromne zdanie. Po prostu stykałem się zazwyczaj z czymś takim "a, nudziłem się, zrobiłem pracę, założyłem sobie temat", a temat po tygodniu szedł f pistoo, bo nic więcej owy autor nie stworzył. To jest, jak by to ująć, komentarz na bazie złych i starych doświadczeń z pewnego forum.
Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci,
Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę,
Bo wstydem jest nie szanować
Tego co dla innych święte.
Słabością jest duma, jeśli
Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana.
Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty,
Który czuje, a los dla niego jedyny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum