Zapraszam do komentowania i oceniania.
Jest to nic ponad to co można znaleźć na http://nnart.deviantart.com
Pytajcie, jesli chcecie cos wiedzieć odnośnie prac.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 636 Skąd: Sigil, miasto drzwi
Wysłany: 2008-12-18, 14:03
1 i 4 rzeczywiście super Lara na deviantart też bardzo fajnie wyszła.
Ach... te głowy w pierwszej pracy przywodzą mi na myśl Tormenta
Z ciekawości - od jak dawna rysujesz?
vs. Fuji 3:10
"Koniec świata nadejdzie wśród powszechnego śmiechu i oklasków niedowiarków, którzy będą myśleli, że to tylko dowcip." Rumcajs
Pracki sa super... ogladalem galerie na DA i szok... normalnie bombowe pracki... i tak jak wiekszosc 4 super! podoba mi sie mis i wyraz twarzy tego kolesia... jest taka naturalna a to nie takie latwe
Rysuję 2 lata. (Na deviancie przedstawiona jest CAŁA HISTORIA mojego 2-letniego rysunku).Prawie równiutkie 2 lata, bo od listopada 2006. Wtedy postanowilem ze zaczne to cos co mozna nazwac bazgraniem na lekcjach, ćwiczyc i rozwijać. I od tego czasu poświęciłem masę godzin dziennie na rysunek zaczynając od zamazania setek kartek kreskami by nadrobić czas z dziecinstwa w którym nie rysowałem.
1 i 4 praca jest oczywiscie rysowana z wyobrazni i na walsny motyw koncepcyjny (uwzgledniajac że 4 praca byla wykonana specjalnie na to forum pod temat "teleportacja" w bitwie z Crystalem i jest to najnowsze moje dzielo)
Niestety musze was rozczarować bo lara, (choć jest to bardzo sentymentalna praca dla mnie która wisi u mnie nad łużkiem) była wzorowana na czujejs pracy dosc podobnej.
Studiuję od października grafikę (narazie) na politechnice w radomiu i co do mojego stylu... to profesorka ciągle się czepia żebym rysował bardziej z natury bez odbic artystyczno fantastycznych.
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 15 Sty 2007 Posty: 2214
Wysłany: 2008-12-18, 20:22
Arti napisał/a:
1 i 4 praca jest oczywiscie rysowana z wyobrazni i na walsny motyw koncepcyjny (uwzgledniajac że 4 praca byla wykonana specjalnie na to forum pod temat "teleportacja" w bitwie z Crystalem i jest to najnowsze moje dzielo)
Cieszy mnie to. Bo czwóreczka na prawdę mi się podoba.
Pierwsza myśl jaka mi przyszła po obejrzeniu galerii na DA - "ja też tak chcę" Naprawdę widać, że masz masę pomysłów, które potrafisz wykorzystać, a to się w rysunkach\obrazach liczy. Ta Lara - pomimo, iż jest wzorowana na czyjejś pracy - jest powalająca xP Moja ulubiona bohaterka gier zresztą Ale keep going, bo ci to świetnie wychodzi, co robisz ;] Sam pomyślałem, że muszę poćwiczyć szkice na tablecie, bo efekty są powalające (zarówno ręczne jak i cyfrowe).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum