WAŻNE!!! NIM ZAGŁOSUJESZ PRZECZYTAJ!!!
Praca przy której widnieje literka "A" reprezentuje TEAM A, natomiast praca z literka "B" TEAM B
Kazdy ma 5 glosów. Dlaczego? Kazdy ocenia prace oddane na kazdy temat i za kazdy temat przydziela 1 pkt. np
[a]4 dp, lay, sygnatura, logo
[b]1 tapeta
np2.
[a] 4 nic nie zachwyca
[b] 6 wszystkie prace lepsze
GLOSOWANIE DO 24.03.09, godz: 20:00
TEAM A [0]
TEAM B [0]
POWODZENIA!!!
(członkowie pojedynkujących się teamów nie mogą głosować)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 549 Skąd: Hueco Mundo
Wysłany: 2009-03-17, 17:02
[a] 6
[b] 4 sig,tapeta, lay
-------------------------------------
"(członkowie pojedynkujących się teamów nie mogą głosować)" by Alien. Wyraźne złamanie regulaminu
-------------------------------------
Trekmi najpierw zaglosowal, potem został przyjęty do teamu, czyli glosujac nie wiedzial jeszcze czyje prace sa czyje / alien
_________________ Primera Espada
Nobody's Gonna Stand In My Way, Give It Up This Is My Way!
[a] 20 - Tylko tapeta mi się podoba
[b] 20 - Świetny rysunek ! Tutaj została ukazana prawdziwa "Zabójcza Maszyna". Obie sygny mi się nie podobają, ale z "szacunku" do Pokemonów z dzieciństwa oddam im głos Loga kafiarni też słabe, ale ta druga bardziej przykuwa oko.
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 04 Mar 2009 Posty: 73 Skąd: wziąć pieniądze?
Wysłany: 2009-03-17, 22:23
Po kolei:
1. Zabójcza Maszyna - Mój głos otrzymuje Team B - chociaż praca pierwsza jest wyraźniejsza i prostsza w odbiorze, to pomysł w drugiej pracy jest znacznie lepszy. Więcej w tym kreatywności, nie ma tutaj metalowego robota, który byłby pójściem na łatwiznę.
2. Tapeta - Kolejny punkt dla Teamu B. Nie dlatego, że praca mnie jakoś zachwyca, ale dlatego, że jest po prostu lepsza od konkurencyjnej tapety, która jest zwyczajnie nieudana.
3. Logotyp - Team B po raz trzeci. Logotyp znacznie lepszy, więcej w nim pracy i z łatwością przykuwa spojrzenie. Konkurenci przedstawili nudny symbol, dla podrzędnej kafejki raczej...
4. Layout - Miałem oddać głos na Team A, bo projekt wykonany jest wizualnie lepiej, ale... szerokość tej witryny jest po prostu niepoważna (1280px - sic!). A bank nie może być niepoważny. Dlatego też jestem zmuszony przyznać punkt dla Teamu B, chociaż projekt wizualnie gorszy, to przynajmniej nie popełniono najbardziej oczywistych błędów.
5. Sygnatura - Team B. Po prostu wygląda lepiej, sprite dobrze współgra z całością. Konkurencyjna praca dość amatorska, zwłaszcza to przyciemnienie na bardziej odległych drzewach mnie zraziło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum