Wow Kazu. Na tym forum będę tylko twoja galerie komentował i jest bosko ostatnia praca bardzo ładna. Mogłeś tylko nie dawać tych czarnych plam po rogach. A tak ogólnie używasz ciągle tych technik itp. Popróbuj czegoś nowego.
Pozdro!
Wysłany: 2008-09-16, 07:55
To pierwsze jakoś niezbyt mi leży. Jak dla mnie to wygląda jakbyś po prosu wsadził tam kilka niepasujących do siebie rzeczy. Druga praca to całkiem inna sprawa. Bardzo ładna i to, że lekko razi da się nawet przecierpieć. Pokombinował bym coś, żeby ta literka U bardziej się z vectorami w jedno zlewała ale wg. mnie jest i tak super
vs. Fuji 3:10
"Koniec świata nadejdzie wśród powszechnego śmiechu i oklasków niedowiarków, którzy będą myśleli, że to tylko dowcip." Rumcajs
Pomógł: 8 razy Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 636 Skąd: Sigil, miasto drzwi
Wysłany: 2008-09-16, 21:03
Oj Nic tam ze sobą nie współgra. Tak jakbyś wziął trochę owoców, warzyw, surowego mięsa i wrzucił to wszystko do mikrofalówki, oczekując wytrawnego dania. Te pęknięcia do perspektywy nie pasują, ten "atom" nie wiadomo w ogóle co tam robi, te zielone cosie też nie wiem po co tam dałeś... sorki, ale szczerze to klapa. Poprzednia to tak jakbyś tą zaznaczył i kliknął ctrl+i
vs. Fuji 3:10
"Koniec świata nadejdzie wśród powszechnego śmiechu i oklasków niedowiarków, którzy będą myśleli, że to tylko dowcip." Rumcajs
Szmal: 3000g4u Pomógł: 26 razy Wiek: 100 Dołączył: 23 Maj 2007 Posty: 951 Skąd: DolnySlask
Wysłany: 2008-09-16, 21:11
KaZu, twoja kreatywność wygląda tak wpadłeś na pewien pomysł, spoko ! pierwsza pracka udana ale wiadomo to zawsze pierwsza, natomiast druga no super GZ ale trzecia ? poproszę o minute ciszy...
Pomógł: 8 razy Wiek: 20 Dołączył: 21 Lut 2007 Posty: 1171 Skąd: w nas tyle zła?
Wysłany: 2008-09-24, 21:00
Ostatnia praca zraniła me oczy, kolorystycznie mnie uderzyła
Niestety nieogarnięty chaos z brakiem pomysłu... za to wcześniejsza praca ładna.
Jakby nie było lecisz jednym schematem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum