Aloha
Swoją galerię pracek z kategorii "Inne" otwieram pierwszym w życiu Space Artem... Duża rozdzielczość, więc zalecam powiększenie obrazka. Może się dość chwilę ładować Zeszło mi na to około 2,5 godzinki, całość wykonywana od zera.
Komentarze (jak zwykle) mile widziane
Dobra, w takim razie na odkopanie galerii - projekt stylu naszego forum ;P
Ewentualnie na nowy WEBD zrobię inny xD
PS. Banner jeszcze do zrobienia
PS2. Jak tak spojrzałem po chwili w otwartej przeglądarce w to, to widzę, że sucks po całości xD Ale na odświeżenie galerii niech już będzie, a co mi tam Za dużo tego białego i samych gradientów... Takie strasznie sztuczne ;]
Dokładnie xD Tak jak mówię, dopiero jak się zobaczy po chwili co się zrobiło, wtedy można siebie trochę lepiej skrytykować Może podejście do WEBD'a będzie lepsze
Pomógł: 8 razy Wiek: 20 Dołączył: 21 Lut 2007 Posty: 1171 Skąd: w nas tyle zła?
Wysłany: 2009-06-23, 19:21
hmm... biały plastykowy theme... jak na forum graficzne średnio, jak na ogólny them nieźle Górna belka ciekawa ale juz SB tak średnio mi się widzi. Chyba przez czcionkę. Swoją droga gdzie tam się wpisuje wiadomość?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum