Poprzedni temat «» Następny temat
Ogloszenia/Konkursy G4U
Autor Wiadomość
Crow 
Administrator

Wysłany: 2009-03-09, 00:07   Ogloszenia/Konkursy G4U

Otoz zauwazylem ze jest maly balagan z tymi konkursami mianowicie :

Gdy wystawiacie na glosowanie przypuscmy SOTW #1 to dlaczego od razu nie wystawiacie kolejnej kategorii danego konkursu? tylko trzeba na nia czekac np do zakonczenia glosowania lub wystawiacie to jak wam sie przypomni....
Powinno byc tak wystawiam na glosowanie w niedziele SOTW #1 to od razu wstawiam w temacie ''trwajaca bitwa'' nowa kategorie danego konkursu SOTW #2 abym mogl od razu zmienic to w ogloszeniach , bylo by to uporzadkowane a teraz tak , jeden wystawi webdesign w sobote drugi wystawi co innego w srode i pozniej macie problemy i kazdy zapomina co ma wystawic i kiedy w waszych przypadkach dochodzi do tego wszystkiego szkola w tygodniu i wtedy znow nie wiadomo co i jak.... zdarzaly sie i takie przypadki , dodam rowniez ze moglibyscie pisac w waszych tematach o robienie miniaturek tak jak to robi Alienkus , jak by nie bylo roboty w kodzie jest duzo a tu jeszcze dochodza miniaturki ktore sam musze wykonac w photoshopie i przede wszystkim infromowac mnie na pw o wszystkich zmianach , bo dzisiaj wyjatkowo dlugo siedzialem na stronie i widzialem gdzie co sie zmienia ale przeciez tak nie bedzie zawsze wiadomo...czasami sa dni ze nie dam rady sprawdzic wszystkiego, z gory dziekuje ....

jezeli czegos nie zrozumieliscie '' piszcie tutaj...

Alienkus 
User
Spam ProMaker

Szmal: 1000g4u
Wysłany: 2009-03-09, 13:46   

Crow napisał/a:
o robienie miniaturek

musialem upac jeszcze raz i robic miniaturki bo zapomnialem napisac w konkursie, a jak bym nie dal miniaturek to troche by ludziska rolka sie najezdzili zeby do konca dojsc :)

Crow napisał/a:
a teraz tak , jeden wystawi webdesign w sobote drugi wystawi co innego w srode

a tak jest poniewaz byly male przesuniecia terminow. niektorzy prowadzacy w terminowym tygodniu nie uzyskali zadnej pracy i przedluzali termin o 2-3 dni co powodowalo przesuniecia. od razu mowie ze u mnie nie bedzie zadnego przesuwania :) nie ma pracy to zamykamy i robimy kolejny temat :) jesli bedzie t osie dzialo nagminnie to rezygnuje ze swojej funkcji i pisze do qbassa o usuniecie konkursu. jednak po pierwszym WOTW zostalem bardzo mile zaskoczony. jeszcze raz dziekuje za taka ilosc prac.

Crow 
Administrator

Wysłany: 2009-03-10, 03:17   

Cytat:
a tak jest poniewaz byly male przesuniecia terminow. niektorzy prowadzacy w terminowym tygodniu nie uzyskali zadnej pracy i przedluzali termin o 2-3 dni co powodowalo przesuniecia. od razu mowie ze u mnie nie bedzie zadnego przesuwania :) nie ma pracy to zamykamy i robimy kolejny temat :) jesli bedzie t osie dzialo nagminnie to rezygnuje ze swojej funkcji i pisze do qbassa o usuniecie konkursu. jednak po pierwszym WOTW zostalem bardzo mile zaskoczony. jeszcze raz dziekuje za taka ilosc prac.
w skrocie mowiac chodzilo mi o wyslanie kolejnej kategorii wraz z wystawieniem glosowania'' tak jak zrobiles to z WOTW-EM wystawiles glosowanie na WOTW *1 i zaraz kolejna kategorie na WOTW*2 ( Harry potter ) w tym samym dniu....

ozonex 
User

Wysłany: 2009-03-12, 20:26   

w przypadku DP jest akurat taki dosc zlozony problem. Moge wystawiac od razu, ale bardzo czesto bym mial wtedy brak prac. DP na forum zajmuje sie jeszcze mala ilosc osob. Konkursy wystawiam, kiedy wiem (rozmawiam z ludzmi przez gg) ze conajmniej 3 osoby znajda na to czas. Gdy podniesie sie poziom DP oraz ilosc osob interesujaca sie tym to dopiero bedzie mozna dawac regularne konkursy.
Tak wiec sorry, ale nie moge ;)

I jeszcze jedno, wysylajac Ci zwycieska prace mam wykonac miniature + dac link do pracy? Dobrze zrozumialem?

Alienkus 
User
Spam ProMaker

Wysłany: 2009-03-12, 21:02   

ozonex napisał/a:
I jeszcze jedno, wysylajac Ci zwycieska prace mam wykonac miniature + dac link do pracy? Dobrze zrozumialem?

i od razu nowy temat :)

Matty 
User
Inny

Wysłany: 2009-04-23, 09:47   

OK. Pan Crow chyba zniknal? Juz po swietach a aktualizacje sie starzeja!

wolny 
User
Mroczny Rycerz

Wysłany: 2009-04-23, 10:50   

Mi tam Crow aktualizuje ogloszenia :P

Alienkus 
User
Spam ProMaker

Wysłany: 2009-04-23, 11:15   

wszystko aktualne chyba :) pamietajcie ze prowadzacy maja piac na pw o update

wolny 
User
Mroczny Rycerz

Wysłany: 2009-04-23, 11:33   

Alienkus napisał/a:

Sotw nie jest aktualny :P

Crow 
Administrator

Wysłany: 2009-04-23, 15:16   

Alienkus napisał/a:

Wlasnie bodajze 2 osoby o tym zapomnialy ...ale przypominac 10 razy im nie bede''

Moonlight 
User

Wysłany: 2009-04-24, 00:03   

audia4 napisał/a:
Sotw nie jest aktualny :P

Napisalem w temacie, ze przedluzam do niedzieli z powodu malej frekwencji. :)

Crow 
Administrator

Wysłany: 2009-04-24, 04:11   

Fluffy napisał/a:

Napisalem w temacie, ze przedluzam do niedzieli z powodu malej frekwencji. :)
Fluffy nie chodzi o to ze przesuwacie termin oddawania prac/glosowania , chodzi glownie o pw z informacjami dotyczacymi zmian w konkursach''' ktorych nie otrzymuje ..

maly przyklad :

audia4-' 2009-04-20, 16:14 napisał/a:
Zwyciezca Webd#16: Alienkus
Miniaturka: http://iv.pl/images/7mgbs6m3e5xr9fvgsm5j.png
Pelna praca: http://iv.pl/images/8vsiep07mtbgkc65zu6w.png

Wez udzial: Webd#18
Temat: Strona klubu pilkarskiego
Link: http://www.graphic4u.pl/t...n-18-vt6321.htm

Glosowania nie ma

Tak wyglada dobra pw z informacja o zmianach'' ogloszen ..
---
Matty napisał/a:
OK. Pan Crow chyba zniknal? Juz po swietach a aktualizacje sie starzeja!
Jak by dotarla do mnie pw z wiadomoscia o zmianie w LA #6 to by ''aktualizacja'' nie byla taka stara '' I widze ze w tym przypadku nawet ogloszenie dla prowadzacych nie pomoglo chociaz bylo przez 2 tyg na str. glownej''..wiec kto tu tak naprawde zaniedbal obowiazki''?Bo wiem ze o to ci chodzi..
I zeby byla jasnosc -wystawilem ponownie ogloszenie na str.glownej co do konkursow i wysylania mi pw o zmianach , takze radze przeczytac .. to tyle co do walkowania tego tematu

P.S-Jak wyglada dobra PM'ka macie do gory''

Moonlight 
User

Wysłany: 2009-04-24, 07:15   

To dlaczego nie dostalem informacji, ze mam przysylac Tobie ogloszenia. Nie wiedzialem o tym, myslalem ze sam sie tym zajmujesz. roll

wolny 
User
Mroczny Rycerz

Wysłany: 2009-04-24, 08:58   

O moja Pm-ka jako przyklad :D

Matty 
User
Inny

Wysłany: 2009-04-24, 09:55   

Fluffy napisał/a:
To dlaczego nie dostalem informacji, ze mam przysylac Tobie ogloszenia. Nie wiedzialem o tym, myslalem ze sam sie tym zajmujesz. roll

Informacja wisiala o zwyciezcach. Przynajmniej tak mowiles, ze miniaturke 140x140 wysylac Tobie. A zawsze nowe LA, SotW itp dodawales bez PM'ki.

Odpowiedz do tematu