Zakupy w internecie: gry na konsole Zapraszamy
Poprzedni temat «» Następny temat
Pomocnicy gry - nabor
Autor Wiadomość
szybki 
Administrator

Szmal: 3g4u
Wysłany: 2008-09-20, 14:47   Pomocnicy gry - nabor

Administrator gry - najbardziej zaufane osoby, nie mozna nim zostac przez rekrutacje - zostaje sie nimi awansujac z pomocnikow gry. Dla czego? Bo maja wiecej opcji i mozliwosci.

Pomocnik gry - osoba ktora ma upowaznienie do dostepu przyznawania punktow, oraz profilu.

Jesli chcesz zostac pomocnikiem prosze o wypelnienie ankiety i podeslanie jej w tym temacie.

Dlaczego chcesz byc pomocnikiem:
Dlaczego mielibysmy Ciebie przyjac:
Opisz cos o sobie: Zainteresowania, umiejetnosci, wiek, hobby itp.

photoxeros 
User

Wysłany: 2008-09-20, 15:06   

Dlaczego chcesz byc pomocnikiem: bo siedze troche na forum i chcialbym pomoc w jego rozwoju ;)
Dlaczego mielibysmy Ciebie przyjac:jestem bardzo dlugo na forum i jako takie pojecie mam :)
Opisz cos o sobie: Mam 16 lat (prawie ;) ) interesuje sie komputerami,grafika, tuningiem mojego se ;)grami troche samochodami ;p mam jak narazie troche czasu wiec moglbym co nieco pomoc :> :)

Moonlight 
User

Wysłany: 2008-09-20, 16:21   

Dlaczego chcesz byc pomocnikiem: Mam doswiadczenie na forach. Jak chcesz to moge podac stronke forum na ktorym bylem moderatorem, nie popelniam bledow ort., mam duzo czasu, jestem dokladany, umiem korzystac z kalkulatora. :P , nie popadam z nikim w konflikty i staram sie byc mily. :)
Dlaczego mielibysmy Ciebie przyjac: Poniewaz znam sie na takich sprawach, lubie rzadzic :o , znam sporo osob, lubie pomagac gdzie sie da. itepe. :)
Opisz cos o sobie: Interesuje sie sportem a dokladniej pilka nozna, lubie sluchac muzyki, Techno i Electro a czasami Hip-Hopu. Od 4 miesiecy "tworze" o ile mozna wogole to tak nazwac poniewaz narazie brak weny, ale mam nadzieje ze nabiore doswiadczenia na tym forum i stane sie profesjonalnym grafikiem. Chodze do szkoly, do 2 gimnazjum, jestem raczej pilnym uczniem(w tamtym roku na swiadectwie same 5 i 4 :) ). Lubie grac w Counter-strike'a i czasami ciachnac porzadnie w jakiegos dobrego MMORPG, ale od czasu do czasu pojawiaja sie tez jakies wyscigi, oprocz tego tuninguje swoje PSP igram w rozne ciekawe gry. Lubie sie wspinac z kolegami po drzewach i jestem dzieckiem buszu. :P W pazdzierniku bede mial 14 lat, ale umyslowo jestem troche dojrzalszy. D: Mam nadzieje, ze mni wybierzesz, bo lubie takie rzeczy. Uff.. Troche sie rozpisalem D:
Pozdrawiam!

sylwu$ 
J.Administrator

Wysłany: 2008-09-20, 16:30   

Nie chcem ale muszem xD.

byCinek 
User
www.byCinek.yoyo.pl

Szmal: 3000g4u
Wysłany: 2008-09-20, 18:21   

siedze na forum grubo ponad rok i koncu chcial bym jakos pomoc rozwijac forum...

masz jakies pytania pisz na gg
pozdro

Kazu 
Moderator

Wysłany: 2008-09-21, 11:03   

Dlaczego chcesz byc pomocnikiem: Siedze na forum nie tak malo... i chcial bym sie przyczynic do jego rozwoju...

Dlaczego mielibysmy Ciebie przyjac: Poniewaz siedze na forum dziennie, jestem pod stalym kontaktem... D: (hehe ale argument) i chyba mnie all na forum znaja ;)

Opisz cos o sobie: Zainteresowania, umiejetnosci, wiek, hobby itp.

Mam latek 14... interesuje sie gra na gitarze, grafika, rysowaniem...

Jak co to czekam pod nr 12166195 ;)

pzdr KZ

kazuya12 
Moderator
Rise Against.

Wysłany: 2008-09-21, 23:06   

sylwu$ napisał/a:
Nie chcem ale muszem xD.

Nie chcem i nie muszem xD (chyba)

szybki 
Administrator

Wysłany: 2008-09-26, 16:45   

kazuya12 napisał/a:
Nie chcem i nie muszem xD (chyba)

A co z tym PW? :P

photoxeros, byCinek, KaZu, mam do Was duze zaufanie tak wiec nie bedzie problemu N-ARTIST, krotko tutaj jestes, malo Ciebie znam, ale tez przyjme ;)

W wolnym czasie zrobie jakis panel admina i zobacze co i jak.

Czolg 
User

Wysłany: 2008-09-27, 01:04   

Dlaczego chcesz byc pomocnikiem: Na forum co nieco przesiedzialem. Z czasem miewam problemy, co widac poprzez moja aktywnosc a raczej jej brak. Mimo to uwazam, ze znajde dziennie minimum 2h dla forum.

Dlaczego mielibysmy Ciebie przyjac: jw XDD + chec w rozwoju forum do ktorego jestem przywiazany.
Opisz cos o sobie:15 lat (za 3 dni) zainteresowania:sport: Siatkowka, muzyka: to co wpadnie w ucho ;], Gry online: ostatnio powrot na plemiona.pl oraz poczatki w grand chase, czasami jeszcze w Et zagram.

gg: 12565574

Alienkus 
User
Spam ProMaker

Szmal: 1000g4u
Wysłany: 2008-09-27, 08:58   Re: Pomocnicy gry - nabor

szybki napisał/a:

Pomocnik gry - osoba ktora ma upowaznienie do dostepu przyznawania punktow

moim zdaniem punkty powinni przyznawac prowadzacy bitwy oraz konkursy

spectec 
User

Wysłany: 2008-10-04, 21:45   

Mi mozna zaufac.

erni007 
User
tagmaker

Wysłany: 2008-10-10, 18:51   

Dlaczego chcesz byc pomocnikiem: Poniewaz jestem na tym forum juz ponad rok jak sie nie myle, znam sie troche na tym i tamtym, adminem/modem bylem juz nie raz (niestety nie na tym forum :C ), lubie pomagac jak tylko moge. A co najwazniejsze chcial bym pomoc w rozwoju forum i przydac sie na cos :D
Dlaczego mielibysmy Ciebie przyjac: jestem czesto dostepny i mam duzo czasu, a co bd pisal to ty musisz wiedziec za co mnie przyjmiesz ^_^ (jesli sie uda)
Opisz cos o sobie: mam 17 lat (prawie), interesuje sie sportem (siatkowka), grafika i gry komputerowe... lubie zajmowac sie roznymi stronami internetowymi i wszystkim co z tym zwiazane :D

szybki 
Administrator

Wysłany: 2008-10-29, 17:53   

Jak na razie nabor zamkniety.

http://www.graphic4u.pl/groups/6318.htm - Pomocnicy gry
http://www.graphic4u.pl/groups/6317.htm - Administratorzy gry

Jaka jest roznica miedzy obiema grupami? To proste pomocnicy nie maja dostepu do przyznawania punktow grupa poniewaz naleza juz do jakiejs - staramy sie uniknac przeciekow z jednej grupy do drugiej. Administratorzy to osoby neutralne, moga dodawac punkty grupa.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi