Administrator gry - najbardziej zaufane osoby, nie mozna nim zostac przez rekrutacje - zostaje sie nimi awansujac z pomocnikow gry. Dla czego? Bo maja wiecej opcji i mozliwosci.
Pomocnik gry - osoba ktora ma upowaznienie do dostepu przyznawania punktow, oraz profilu.
Jesli chcesz zostac pomocnikiem prosze o wypelnienie ankiety i podeslanie jej w tym temacie.
Dlaczego chcesz byc pomocnikiem:
Dlaczego mielibysmy Ciebie przyjac:
Opisz cos o sobie: Zainteresowania, umiejetnosci, wiek, hobby itp.
Dlaczego chcesz byc pomocnikiem: bo siedze troche na forum i chcialbym pomoc w jego rozwoju
Dlaczego mielibysmy Ciebie przyjac:jestem bardzo dlugo na forum i jako takie pojecie mam
Opisz cos o sobie: Mam 16 lat (prawie ) interesuje sie komputerami,grafika, tuningiem mojego se ;)grami troche samochodami ;p mam jak narazie troche czasu wiec moglbym co nieco pomoc
Dlaczego chcesz byc pomocnikiem: Mam doswiadczenie na forach. Jak chcesz to moge podac stronke forum na ktorym bylem moderatorem, nie popelniam bledow ort., mam duzo czasu, jestem dokladany, umiem korzystac z kalkulatora. , nie popadam z nikim w konflikty i staram sie byc mily.
Dlaczego mielibysmy Ciebie przyjac: Poniewaz znam sie na takich sprawach, lubie rzadzic , znam sporo osob, lubie pomagac gdzie sie da. itepe.
Opisz cos o sobie: Interesuje sie sportem a dokladniej pilka nozna, lubie sluchac muzyki, Techno i Electro a czasami Hip-Hopu. Od 4 miesiecy "tworze" o ile mozna wogole to tak nazwac poniewaz narazie brak weny, ale mam nadzieje ze nabiore doswiadczenia na tym forum i stane sie profesjonalnym grafikiem. Chodze do szkoly, do 2 gimnazjum, jestem raczej pilnym uczniem(w tamtym roku na swiadectwie same 5 i 4 ). Lubie grac w Counter-strike'a i czasami ciachnac porzadnie w jakiegos dobrego MMORPG, ale od czasu do czasu pojawiaja sie tez jakies wyscigi, oprocz tego tuninguje swoje PSP igram w rozne ciekawe gry. Lubie sie wspinac z kolegami po drzewach i jestem dzieckiem buszu. W pazdzierniku bede mial 14 lat, ale umyslowo jestem troche dojrzalszy. Mam nadzieje, ze mni wybierzesz, bo lubie takie rzeczy. Uff.. Troche sie rozpisalem
Pozdrawiam!
Dlaczego chcesz byc pomocnikiem: Siedze na forum nie tak malo... i chcial bym sie przyczynic do jego rozwoju...
Dlaczego mielibysmy Ciebie przyjac: Poniewaz siedze na forum dziennie, jestem pod stalym kontaktem... (hehe ale argument) i chyba mnie all na forum znaja
Opisz cos o sobie: Zainteresowania, umiejetnosci, wiek, hobby itp.
Mam latek 14... interesuje sie gra na gitarze, grafika, rysowaniem...
Dlaczego chcesz byc pomocnikiem: Na forum co nieco przesiedzialem. Z czasem miewam problemy, co widac poprzez moja aktywnosc a raczej jej brak. Mimo to uwazam, ze znajde dziennie minimum 2h dla forum.
Dlaczego mielibysmy Ciebie przyjac: jw XDD + chec w rozwoju forum do ktorego jestem przywiazany.
Opisz cos o sobie:15 lat (za 3 dni) zainteresowania:sport: Siatkowka, muzyka: to co wpadnie w ucho ;], Gry online: ostatnio powrot na plemiona.pl oraz poczatki w grand chase, czasami jeszcze w Et zagram.
Dlaczego chcesz byc pomocnikiem: Poniewaz jestem na tym forum juz ponad rok jak sie nie myle, znam sie troche na tym i tamtym, adminem/modem bylem juz nie raz (niestety nie na tym forum :C ), lubie pomagac jak tylko moge. A co najwazniejsze chcial bym pomoc w rozwoju forum i przydac sie na cos
Dlaczego mielibysmy Ciebie przyjac: jestem czesto dostepny i mam duzo czasu, a co bd pisal to ty musisz wiedziec za co mnie przyjmiesz ^_^ (jesli sie uda)
Opisz cos o sobie: mam 17 lat (prawie), interesuje sie sportem (siatkowka), grafika i gry komputerowe... lubie zajmowac sie roznymi stronami internetowymi i wszystkim co z tym zwiazane
Jaka jest roznica miedzy obiema grupami? To proste pomocnicy nie maja dostepu do przyznawania punktow grupa poniewaz naleza juz do jakiejs - staramy sie uniknac przeciekow z jednej grupy do drugiej. Administratorzy to osoby neutralne, moga dodawac punkty grupa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum