Witam poszukujemy nowego moderatora , na dole male wymagania :
*-Duza ilosc wolnego czasu.
*-Umiejetnosc , wspolpracy z ludzmi, odpowiedzialnosc.
*-Dobry poziom wypowiedzi
*-Dobra znajomosc Regulaminu forum
*-Mile widziane konto bez warna
Osoby zainteresowane prosze o kontakt w tym temacie
Wiecej Informacji -> PW
Witam !
Zglaszam sie na moderatora.
Mam juz prowadzacego, znam regulamin i go przestrzegam, czasu mam sporo, poziom mojej wypowiedzi jest chyba dobry , zawsze kazdy rozumie i nie pyta - "co ?".
Z ludzmi sie dobrze dogaduje , po tygodniu stazu juz znalem najwiekszych "kozakow" na forum
Lubie wspolprace, samemu czuje sie samotnie , wole "zyc w stadzie" ;]
Mam nadzieje, ze rozpatrzycie moje podanie Pozdrawiam
Popieram kandydature Klaudiusza bedzie mogl sie sprawdzic a mi przyda sie pomocnik .
Wlasnie trzeba bedzie pomyslec nad drugim moderatorem bo ty Refresh cos ostatnio zaniedbujesz obowiazki : wchodzi sobie dzisiaj nowy uzytkownik nabija 19 postow typu : ''Fajnie masz tez tak chce'' aby tylko poprosic o avatar i nikt jak zwykle oprocz mnie tego nie zauwaza a co gorsza nie wysyla powiadomienia na pw ze tresc jego wiadomosci jest ciut za krotka , i jesli zobacza to osoby o malej wiedzy na temat uzytkowania na forum to znow zacznie sie era nabijania postow tak jak to mialo miejsce przed rokiem w tematach ''Przywitaj sie'' a tylko sprobuj pozniej takiej osobie cokolwiek napisac o nabijaniu to cie zmiesza z blotem i doda ze to on tworzy elite na tej stronie-nie dziwie sie jak 1000 postow to same ''witam''... Miej to na uwadze
kurcze sorry Crow sorry wogole wszytkich... na forum jestem przelotnie od kilku dni bo robote znalazlem wakacyjna....teraz bede czesciej i zajme sie tym...poszlo juz pw w jego strone...przepraszam jeszcze raz to sie wiecej nie powtorzy.
yyyy Dobra to jesli mozna sie zglosic to tez sie sglaszam
*-Duza ilosc wolnego czasu. - mam
*-Umiejetnosc , wspolpracy z ludzmi, odpowiedzialnosc. - dam rade, odpowiedzialny jestem
*-Dobry poziom wypowiedzi - jak narazie ortografow malo sadze (o ile sa xD) wypowiadac staram sie na tamat
*-Dobra znajomosc Regulaminu forum - znam regulamin, a jesli mnie wybierzecie to zapoznam sie z nim doglebnie
*-Mile widziane konto bez warna - nie mam i nie mialem (jeszcze) warna
Mam duzo wolnego czasu, na forum siedzie okolo 3h dziennie. Staram sie nie popelniac bledow itp. jak by co to przegladarka tez pomoze Znam regulamin na wylot, jeszcze nie dostalem warna.
Dodatkowo:
- bylem moderatorem na forum o zarabianiu: Zarabiam.com
(okres 1,5 roku)
- Bylem Junior adminem na forum wielotematycznym zig-zag (juz nie ma w sieci)
kurcze sorry Crow sorry wogole wszytkich... na forum jestem przelotnie od kilku dni bo robote znalazlem wakacyjna....teraz bede czesciej i zajme sie tym...poszlo juz pw w jego strone...przepraszam jeszcze raz to sie wiecej nie powtorzy.
Tyle razy powtarzalem ze macie informowac administracje na pw o jakichkolwiek wyjazdach , pracach itp bo skad my pozniej mamy wiedziec ze nie wchodzicie na strone tylko i wylacznie ze wzgledu na jakis rodzinny wypad za miasto'' a do jasnowidzow jeszcze nam brakuje..
// Jeszcze dodam ze niebawem oglosimy kto zostaje moderatorem a co do punktu ''*-Dobry poziom wypowiedzi '' - nie chodzilo do konca o bledy ortograficzne ale rowniez o sens wypowiedzi w tematach
Witam jako ze nasz kolega Refresh nie raczyl wchodzic , przegladac forum i udzielac sie na stronie z tego tez wzgledu poszukujemy nowego moderatora , na dole male wymagania :
*-Duza ilosc wolnego czasu.
*-Umiejetnosc , wspolpracy z ludzmi, odpowiedzialnosc.
*-Dobry poziom wypowiedzi
*-Dobra znajomosc Regulaminu forum
*-Mile widziane konto bez warna
*-I taki dodatkowy punkt , Administracja nie szuka osob ktore po 2 tygodniach zrezygnuja , nie szukamy osob ktore beda nas odwiedzac tylko w przypadkach rejestrowania sie nowych uzytkownikow' itd ,wiec radze dokladnie przemyslec czy bedziecie w stanie wywiazac sie z tego zadania
Osoby zainteresowane prosze o kontakt w tym temacie
Wiecej Informacji -> PW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum