Gdy Crow zostal j. adminem sporo osob do Mnie pisalo o tym z nadzieja ze wybuchne zloscia i zaczne wojne . . . .
Ludzie jesli ma to jakos pozytywnie wplynac na forum to czemu nie ?
A po za tym nie mam nic do sygala, skonczcie juz
Dzieki za dobre slowa , a teraz zwroce sie do tych falszywych osob , jezeli waszym zdaniem administrator pomylil sie co do mnie i do mojej rangi , to dlaczego nie napiszecie tego na stronie tylko werbujecie osoby trzecie na gg i innych pierdolach? dla mnie odpowiedz jest prosta , ktos kto nie mysli i zachowuje sie jak dziecko z przedszkola robi wlasnie takie rzeczy jak wy i z tego mam najwiekszy ubaw bo tak na prawde nie macie silnych argumentow zeby mi cokolwiek napisac a jednoczesnie przekonac administracje do popelnienia bledu , wiec moge wam jedynie pogratulowac tak madrych i przemyslanych zachowan .. i pamietajcie nie zachowujcie sie jak szczury pokryte gdzies w kanalach tylko napiszcie o co tak na prawde wam chodzi... to tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum