Z dniem dzisiejszym z funkcji Administratora zrezygnowal w4lk3rs, ma to zwiazek z jego wycofaniem z dzialanosci w internecie. Dziekujemy za wspolprace i zyczymy powodzenia w nowym zyciu
Dzieki, ja zrobie sobie chwile przerwy Moze kiedys cos jeszcze zrobie. To wszystko nie zmienia faktu, ze bede dalej zalozycielem tego forum, bo tego juz mi nikt nie odbierze.
Wielkie dzieki dla elportero z ktorym mialem przyjemnosc zalozyc to forum: graphic4u.pl oraz poprzednie graphic-site.pl. Nastepnie dziekuje Qbass'owi za wspaniala wspolprace nie tylko przy g4u ale takze innych projektach - wspanialy z niego gosc. Moderatorom i naszej kochanej juniorce Sylwii tez bardzo dziekuje. I zycze wam wszystkim powodzenia.
Wielkie dzieki dla elportero z ktorym mialem przyjemnosc zalozyc to forum: graphic4u.pl oraz poprzednie graphic-site.pl. Nastepnie dziekuje Qbass'owi za wspaniala wspolprace nie tylko przy g4u ale takze innych projektach - wspanialy z niego gosc. Moderatorom i naszej kochanej juniorce Sylwii tez bardzo dziekuje. I zycze wam wszystkim powodzenia.
Pozdrawiam
Bo sie rozplacze xD. Juz mi sie lezka w oku kreci xD.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum