Wyzywam: Crow
Typ: Sygnatura
Rozmiary: 350/400x100/150
Tematyka: render + smuz
Napis: Dowolny
Animacja: Nie
Flash: Nie
Czas: 3 dni od przyjecia
Do kogo: Do prowadzacego, ktory sie zglosi (UWAGA! Chcem takie fajne cacka jak mam w podpisie taki min userbary, jak tego nie moze prowadzacy zaoferowac to go nie chcem xD)
Nie bede bral udzialu w pojedynku z kims kto nie ma do mnie szacunku i obraza mnie na stronie od uposledzonych dzieci a to ze ty sobie narobiles przez miesiac xx prac i teraz z kazdym chcesz sie strasznie pojedynkowac bo wczesniej sobie wszystko rozplanowales'' i do tego ty jeszcze ustalasz jakies dziwne zasady ze mamy miec na to 3 dni to wiesz dla mnie to jest dziecinada osobiscie dziwie sie ze sa osoby ktore przyjmuja takie wyzwania , ja do takich osob nie naleze wiec jak przygotowales sobie wczesniej prace na walke ze mna to moge smialo napisac ze byl to twoj stracony czas '' to tyle co w tym temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum