Coz... Mowia, ze do trzech razy sztuka. Nie nastawiam sie za nadto na wygrana, ale chetnie sprobuje kolejny raz swoich sil w vs. z Toba, Fuji (jesli tylko znajdziesz wolna chwile by przyjac wyzwanie).
Typ: Sygnatura
Temat: przyszlosc
Napis: dowolnie
Podpis: nie
Rozmiar: w granicach rozsadku
Animacja: dozwolona
Do kiedy: bez terminu
Sygny, sygny - na razie nic innego nie umiem poza tym do tej pory wlasnie na sygnach mierzylem sie z Fujim. Tzn nic nie umiem... sygny, choc nie perfekcyjne - wychodza mi najlepiej.
Mialem na wzgledzie fakt, ze nie dysponujesz zbytnia iloscia czasu zreszta jak to sie mowi - "same here". Tak wiec dziekuje za przyjecie wyzwania i zycze powodzenia! Teraz pozostaje czekac na kogos kto poprowadzi... chyba, ze jako moderator mozesz sam to zrobic? Nie znam sie na tych "przepisikach"...
Wyslalem juz prace do kazuya12. Nawet zwinie mi to poszlo.
Oraz prosba glosowanie niech bedzie do 10.
Przychylam sie do prosby.
Fuji, wybacz ale troszke pozwlekam z oddaniem pracy raz, ze chce zrobic ja na spokojnie a dwa, ze na kilka... no jeden-dwa dni chce ja odlozyc i potem jeszcze raz ocenic co i jak.
Pracka poszla. Nie jestem z niej zanadto zadowolony ale to bylby idiotyzm dluzej przeciagac porazke Przepraszam, ze tyle to trwalo... Widac odkad zrobilem laya i dwie prace DP poziom sigow sie u mnie obnizyl...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum