Wyzywam : Pierwszego lepszego
Ile Uczestnikow : 3-4
Temat : Star Wars
Typ : Sygnatura
Wymiary : dowolne
Napis : Star Wars
Do kogo prace : a kto jest chetny ?
Czas : 1 doba po przyjeciu
PKT : 30 od kazdego
Moze jednak okreslisz wymiary? ;> I czemu 3-4 osoby? I na punkty? I moze zrobimy tak ze z tego samego stocka albo rendera robimy? Jak cos ja sie zglaszam
Prace prosze do mnie wysylac. W temacie pisac kto z kim walczy. Z gory dziekuje.
Shogun [Usunięty]
Wysłany: 2008-09-18, 21:21
wlasnie nie chce tego samego rendera all ,zeby zobaczyc co mozemy zrobic... a co do pkt. to 30 to malutko a jak cos to mozemy zmniejszyc do 15... a no i chcialbym ,zeby np. byly 3 prace... (ja zrobilem prace 350x130) jesli reszcie bedzie odpowiadac to moze takie...
Nie wiesz czy sie na co odpowiada? No dobrze nie chcialem oceniac bo brzydka dla mnie byla ale zrobilem ci te "przyjemnosc" xD To jak robimy z pojedynkiem? Wysylamy pracki sami do fujiego czy jak?
Shogun [Usunięty]
Wysłany: 2008-09-21, 06:52
Juz zrobilem nowa pracke tyle ,ze jestem teraz chory... a tak do tematu to moze jeszcze zaczekamy na ta 3 osobe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum