Proponujemy porządne hale w Zielonej Górze.
Poprzedni temat «» Następny temat
Gold Feather
Autor Wiadomość
ozonex 
User

Wysłany: 2009-06-13, 16:49   Gold Feather

Gold Feather ma byc totalna nowoscia na forum ktora wprowadzimy razem z nowym stylem forum. Moze wyjasnie co to jest.

Gold Feather bedzie to nasza, forumowa zlota galeria, gdzie beda trafialy najlepsze prace zaprezentowane na forum. Prace do otrzymania zlotego piora beda dedykowane przez userow forum w specjalnym dziale, jesli praca zyska uznanie forumowiczow (ok 90% glosow na tak, to jeszcze do ustalenia) praca trafi do zlotej galerii.

Jesli do tej galerii trafialy by naprawde dobre prace (niemusi ich byc duzo) to by pozwalalo podniesc poziom forum, a przynajmniej z zewnatrz.

Wszystko to jest jeszcze dokladnie do przemyslenia,

Mariusz10 
User

Wysłany: 2009-06-13, 17:13   

to mozna zrobic osobne glosowanie na prace :P ??

Refresh 
User
`stoprocentstylu.

Wysłany: 2009-06-13, 21:14   

bardzo dobry pomysl :) myslalem takze aby uruchomic punkty np. za wygrane bitwy, za ktore mozna by 'kupic' vipa lub inne rzeczy...co o tym myslicie?

facio3721 
User

Wysłany: 2009-06-13, 21:20   

Raczej takie punkty przydalyby sie np po to aby mozna bylo kupic zmiane nicku czy np podpis pod nickiem, bo np teraz ludzie sobie zmieniaja nicki kiedy chca i dosc ciezko sie polapac czasami :)

Refresh 
User
`stoprocentstylu.

Wysłany: 2009-06-13, 21:23   

no o to mi chodzi w wyrazeniu "inne rzeczy" :P

facio3721 
User

Wysłany: 2009-06-13, 21:27   

ok ok rozumiem Cie ;d ale co do kupowania VIPa hmm na ta range to raczej czlowiek musi sobie zasluzyc, niz kupic. Bo co? Czlowiek sobie zalozmy np naspamuje, uzbiera punkty i aaaa jestem VIPem, ja jestem gosc bo mam VIPa, dla mnie troche sie mija z celem. Bez obrazy Refresh ;)

Refresh 
User
`stoprocentstylu.

Wysłany: 2009-06-13, 21:43   

nie chodzi mi o posty tylko np. za wygrane konkursy lub jakies pomocne tutoriale etc.

facio3721 
User

Wysłany: 2009-06-13, 21:45   

no tak, ja tez nie mowie, ze to koniecznie za posty ma byc, ale wiesz VIP to osoba ktora wybietnie pomogla forum takze ewentualnie te pomocne tutoriale wchodzilyby w gre, ale za wygrane konkursy czy cos, to moze predzej jakies rangi typu master tagow itp.

Refresh 
User
`stoprocentstylu.

Wysłany: 2009-06-13, 21:47   

o widzisz:) mozna wprowadzic regule np. 15 wygranych konkursow w jednej dziedzinie - GraphicMaster :)

facio3721 
User

Wysłany: 2009-06-13, 21:54   

no dokladnie cos takiego mialem np na mysli, tylko ile wygranych konkursow i jaka ranga to wszystko by do ustalenia pozostawalo :)

Tramposz 
User

Wysłany: 2009-06-13, 22:33   

Efekt domina, widze pomysl rodzi pomysl. Ozonex - calkiem ciekawa sprawa by byla z taka galeria, ale co do pomyslow Refresha i Facia... nie mowie, ze sa zle, ale co za duzo to nie zdrowo. Warto sie skupic na jednym pomysle i go wykonac niz skupic sie na kilku i nie wykonac zadnego ;) Powoli, zeby nie bylo powtorki z Mafiami Szybkiego (bez urazy ;) pomysl dobry byl, ale troche trudny do realizacji, nie miej mi tego za zle, ze o tym wspomnialem).

Kazu 
Moderator

Wysłany: 2009-06-13, 22:54   

No to teraz wiecie po co jest to okienko ;)

wolny 
User
Mroczny Rycerz

Wysłany: 2009-06-14, 09:05   

swietny pomysl :)

Kazu 
Moderator

Wysłany: 2009-06-14, 13:33   

Witam

Na dzien dzisiejszy zmienione zostalo okienko funkcji Gold Feather

Prace beda pokazywane w formie banneru i beda sie automatycznie zmieniac co kilka s.
Trzy najnowsze prace ktore dostaly Gold Feather bedzie mozna rowniez samemu zmieniac po przez klikanie na dolne buttony ;)

pozdrawiam Kazu ;)

Mariusz10 
User

Wysłany: 2009-06-14, 13:45   

ladne, ale ogolnie srednio mi sie podoba, zrob moze jakies inne, bo to wyglada tak "normalnie"

Odpowiedz do tematu