Gold Feather ma byc totalna nowoscia na forum ktora wprowadzimy razem z nowym stylem forum. Moze wyjasnie co to jest.
Gold Feather bedzie to nasza, forumowa zlota galeria, gdzie beda trafialy najlepsze prace zaprezentowane na forum. Prace do otrzymania zlotego piora beda dedykowane przez userow forum w specjalnym dziale, jesli praca zyska uznanie forumowiczow (ok 90% glosow na tak, to jeszcze do ustalenia) praca trafi do zlotej galerii.
Jesli do tej galerii trafialy by naprawde dobre prace (niemusi ich byc duzo) to by pozwalalo podniesc poziom forum, a przynajmniej z zewnatrz.
Wszystko to jest jeszcze dokladnie do przemyslenia,
Raczej takie punkty przydalyby sie np po to aby mozna bylo kupic zmiane nicku czy np podpis pod nickiem, bo np teraz ludzie sobie zmieniaja nicki kiedy chca i dosc ciezko sie polapac czasami
ok ok rozumiem Cie ;d ale co do kupowania VIPa hmm na ta range to raczej czlowiek musi sobie zasluzyc, niz kupic. Bo co? Czlowiek sobie zalozmy np naspamuje, uzbiera punkty i aaaa jestem VIPem, ja jestem gosc bo mam VIPa, dla mnie troche sie mija z celem. Bez obrazy Refresh
no tak, ja tez nie mowie, ze to koniecznie za posty ma byc, ale wiesz VIP to osoba ktora wybietnie pomogla forum takze ewentualnie te pomocne tutoriale wchodzilyby w gre, ale za wygrane konkursy czy cos, to moze predzej jakies rangi typu master tagow itp.
Efekt domina, widze pomysl rodzi pomysl. Ozonex - calkiem ciekawa sprawa by byla z taka galeria, ale co do pomyslow Refresha i Facia... nie mowie, ze sa zle, ale co za duzo to nie zdrowo. Warto sie skupic na jednym pomysle i go wykonac niz skupic sie na kilku i nie wykonac zadnego Powoli, zeby nie bylo powtorki z Mafiami Szybkiego (bez urazy pomysl dobry byl, ale troche trudny do realizacji, nie miej mi tego za zle, ze o tym wspomnialem).
Na dzien dzisiejszy zmienione zostalo okienko funkcji Gold Feather
Prace beda pokazywane w formie banneru i beda sie automatycznie zmieniac co kilka s.
Trzy najnowsze prace ktore dostaly Gold Feather bedzie mozna rowniez samemu zmieniac po przez klikanie na dolne buttony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum