Na pierwszej stronie tematu znajduje sie aktualny wyglad nowego stylu graphci4u.pl
Prosze o pisanie komentarzy, co wam sie nie podoba, co byscie zmienili etc
Coz, jak na forum graficzne to slabo. Mialo byc cos innego a wyszlo jak zwykle. Kurde ludzie zastanowcie sie. Te forum jest oblegane przez osoby mlode, nietuzinkowe i ekstrawaganckie a patrzac na nowy styl widze Windows XP z oliwkowym paskiem start... czyli poprostu cos starego i sprawdzonego. Uzyjcie kolorow ostrych, wrecz agresywnych. Odbiegnijcie od stereotypow i roku 2009. Myslcie przyszlosciowo i zrobicie cos na miare 2010 roku. Badzcie do przodu. Czerwien, biel, czern i srebro - To sa kolory mlodziencze. (nie liczac oczywiscie dresow z ortalionu).
PS: Dla mnie dupa.
(jezeli niewiecie o co chodzi to powiedzcie mi co bardziej przyciaga wasza uwage: Terazniejsza sygnaturka Radzia czy Moonlight'a?)
Nowy styl utrzymuje stary klimat G4U, czyli jest dobrze, nie wyglada to na rewolucje, ale na bardzo postepowa ewolucje, mowiac po ludzku- bardzo mi sie podoba.
Dokladnie mam te samo odczucie po za nowym cellpic i kolorami nic szczegolnego sie nie zmienilo , wiec mysle ze nie oplacalo by sie na dzien dzisiejszy tego kodowac ''
KaZu napisał/a:
za bardzo boimy sie odbiec od stereotypu forum
Kazik To nie my tworzylismy ten design ''
KaZu napisał/a:
Trzeba sporo poprawic
Przede wszystkim trzeba dobrze nad tym pomyslec i wspolnie cos wykombinowac , bo raczej dwie osoby do tworzenia nowego stylu to za malo''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum