nie mam co wybaczac, bo sam palcem nie ruszylem przy tym.
W kazdym razie powodzenia zycze.
Przynajmniej szczerze napisales.. bo bylo tu pare takich ktorzy bardzo duzo sie udzielali i po za marudzeniem nic nowego nie wprowadzili , juz nie mowiac o napisaniu czegokolwiek w twoim stylu..'' krotka pilka, gdy znajdzie sie osoba ktora pomoze Ozonowi przy kodowaniu na pewno styl bedzie skonczony duzo wczesniej a jesli bedzie to wygladalo jak do tej pory no to nie mozna liczyc na to iz styl bedzie gotowy lada dzien/tydzien , bo nikt nie bedzie siedziec przy designie 24/h tym bardziej widzac ze nikt mu nie pomaga a co gorsza nie dlugo beda pisac ze mial slomiany zapal'' i skonczylo sie jak zwykle ..
PW wyslane jak macie ze stylem czy z forum problem to pisac smialo Mimo ze na forum juz sie nie udzielam to mam sentyment do mojej perelki ( czyt forum ) :p
dobra, bede mial teraz z tydzien czasu tak po pracy wiec moge dalej meczyc ten styl
jest jednak jedna sprawa: trzeba odnowa zaprojektowac stopke (SB, kto jest na forum itp.) bo aktualny uklad niestety w praktyce ssie. Trzeba zrobic to tak aby SB byl jak najwiekszy (nie wiekszy niz 500pks)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum