Wysłany: 2009-10-07, 12:41
'co wy sie tak wzorujecie na tym GA -.-"
Heh zle mnie zrozumiales... Ja wlasnie uwazam ze autorytetem nie moze byc dla nas GA, tylko musimy zrobic cos oryginalnego... po za tym po rozmowie z sporom iloscia osob denerwuje mnie wlasnie ze biora GA za ten wzor
hmm... mam inne zdanie od axa co do projektu stylu, sadze ze jest ladny ale nie taki jak Ja sobie go wyobrazam... A wyobrazam go sobie w bialych (jasnych) odcieniach z niebieskimi przeblyskami
I jak juz wczesniej pisalem... nie robcie jakies wielkiej afery i zamieszania bo dwie osoby maja inne zdanie i wyobrazenie stylu ^^
A wiec, moim zdaniem styl zwyczajnie ssie Nie no ,nie do konca.
Fakt jestem ta osoba co nie kiwnela palcem - zbesztajcie mnie, ALE ! wtedy gdy temat byl rozwijany mnie nie bylo, wrocilem dopiero gdy bylo glosowanie, soo...
Na razie chyba sie wstrzymujemy z dalszym poprawianiem stylu GreenG4u.. bo mamy w zanadrzu jeszcze jedna opcje..
aXE temat powstal 13 czerwca wiec jak by nie bylo od zalozenia tego topicu minelo juz 4 miesiace..
Sprawa jest prosta , czy ktos jest wstanie pomoc nam przy tworzeniu nowego stylu ? albo
po prostu macie to gdzies i czekac na cud . Na dzien dzisiejszy mamy nieskonczony styl greenG4U ktory jak mozna zauwazyc nie przypadl wszystkim do gustu .. , jak juz pisalem wyzej mamy tez w zanadrzu nowy styl ,>>zobacz<< ktory tez nie zostal skonczony znow z braku checi ze strony uzytkownikow , no i opcja numer 3 - przerobka DarkBlue
Wiec pytanie jest proste, ile osob po za narzekaniem w tym temacie jest wstanie cokolwiek zrobic/pomoc? itp
Wysłany: 2009-10-24, 12:12
Hm...mi osobiscie najbardziej z tych 3. podoba sie greeng4u, jednak i on nie trafia w 100% w moje odczucia...jezeli bedzie trzeba cos pomoc sluze pomoca oczywiscie...
uwazaj mlody skajlokeze
aXE napisał/a:
jeszcze wczoraj chcialem byc kosmonalta, a dzis strazakiem xD
Wysłany: 2009-10-24, 13:59
Moim zdaniem skoro osoby sie tym zajely to powinny to skonczyc, bez wzgledu na to czy to sie wszystkim podoba czy nie. Moje zdanie jest takie ze green jest zarabisty i powinien zostac dokonczony. Poza tym oferowal sie do tego elportero wiec powinno to pojsc raz raz. Ten styl, ktory wstawil Crow jest moim zdaniem totalnie ble (w sensie, ze mi sie nie podoba). Odpicowanie Darkblue? Moim zdaniem konkurencyjna opcja dla greena i jakby zostal on dobrze odpimpowany mocno bym sie zastanowil, ktorego uzywac. Tyle ode mnie.
Poza tym oferowal sie do tego elportero wiec powinno to pojsc raz raz
po 15min patrzenia na kod powiedzial ze nie bedzie nad tym pracowal bo to zbyt trudny do zakodowania styl
Z GreenG4u jest wlasnie ten problem ze to jest bardzo trudne do zrobienia, a ja sam niestety niemam czasu nad tym konkretnie usiasc (praca, studia). Natomiast pomyslalem ze wiele osob bardzo lubi aktualny styl wiec moze go poprawic zwyczajnie? Dodac ladniejsze buttony, naglowki tabel, top i ulepszony system ogloszen we flashu i by byl wypas, a zrobic o wiele latwiej niz kodowac styl od zera
Facio osob z poczatku angazowalo sie wiecej ale pozniej .. i tu sie znow powtorze oprocz narzekania nikt nic nie tworzyl takze wez do siebie fakt ze ozonex musial sam kodowac caly styl a ja musialem sam poprawiac pierdoly ktore nie podobaly sie innym , wiec nie mozna powiedziec ze '' jak zescie zaczeli to teraz skonczcie'' to tak samo jakby pilkarze zaczeli mecz po czym nagle 7 z nich zeszlo do szatni a reszcie powiedzieli grajcie sami'' z tym stylem ktory pokazalem wczoraj bylo dokladnie to samo - osob chetnych z poczatku bylo az 5 '' jasne pomge ci '' a pozniej , jednemu ram padl , drugi jakies imprezy , 3 zapomnial , 4 sie wogole nie oddzywa a 5 pisze mi ' nie nadazam za toba i po co takie mydlenie oczu? , nie lepiej bylo napisac nie mam czasu na takie pierdoly itp' ...
ozonex napisał/a:
Natomiast pomyslalem ze wiele osob bardzo lubi aktualny styl wiec moze go poprawic zwyczajnie? Dodac ladniejsze buttony, naglowki tabel, top i ulepszony system ogloszen we flashu i by byl wypas, a zrobic o wiele latwiej niz kodowac styl od zera
Ja powiem tak , nie mam nic przeciwko bo i tak zadecyduja ludzie , ty sam bedziesz musial kodowac wiec sporo zalezy od ciebie, ..ale czy nie chodzilo nam od poczatku o to aby stary styl zamienic na nowy ?, bo jesli nie tak to caly ten temat byl niepotrzebny .. mielismy miec cos nowego , cos co bedzie wyroznialo sie z posrod wszystkich staromodnych designow nawet bym powiedzial styli na jedno kopyto ktorych jest masa w sieci , mielismy stworzyc styl tylko i wylacznie dla g4u ..
Tylko jak tu cos stworzyc skoro kazdy ma inne zdanie , nikt nie pomaga a przy stylu siedzi osoba ktora od czasu do czasu wpadnie na jakis pomysl'' ktory jak sie okazuje w pozniejszym czasie nie byl za dobry
Chcecie pomoc ? miec cos nowego? albo nie macie ochoty pomagac i wolicie pozostac na starych smieciach''
w tym sa te same problemy kodowania co i mamy przy Greeng4u - czyli profil
poza tym dochodzi u ciebie ten podzial kategorii - no niebardzo wiedzial bym jak to zakodowac w forum nie mowiac juz o gradiencie w tle bo kategorie for sa dodawane przez dolaczanie kolejnych komorek, chyba zeby jakas hardcorowa przebudowe zrobic
Wiec co z tym stylem? , znajdzie sie pare osob na ktore mozna liczyc ? i sprobujemy sil z tym co wyzej bylo pokazane czy wolicie pojsc na latwizne i wymienic tylko buttony w starym designie ,'' po czym za kilka tygodni napisac ze trzeba wymyslic cos nowego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum