Witam wszystkich ! Jestem nowym uzytkownikiem tego forum i zwracam sie z prosba oraz oferta.
Mianowicie bede otwieral Agencje Reklamowa ja raczej jestem osoba urzedowa, cos tam mam pojecia o PS oraz Corel ale zwracam sie do was z prosba czy jest ktos kto ma jakies fajne pomysly oraz ma pojecie takie naprawde dobre o grafice poniewaz siedze i mysle i nie wiem jak nazwac agencje reklamowa.Agencja bedzie w Lublinie i licze ze ktos z was ma moze jakis pomysl chodzi mi tez o jakies haslo reklamowe oraz projekt loga oraz jakby calosci firmy przykladowa agencja ktora mi sie podoba www.studioex.pl Haslo: Owocna Relklama i maja takie fajne jabluszka a mi nie chodzi o powielenie tego co maja lecz o cos w tym stylu, chialbym aby osoby zainteresowane tym zrobily pare projektow w jpg. czy w czym tam chca a jesli by chodizlo o konkretne pliki psd. corel czy inne jestem w stanie odkupic od was jezeli by mi sie spodobaly i wiem ze sie cenicie wiec jestem przygotowany na to.
Sprawa 2 chialbym rownierz zaprosic 2 osoby do pracy w mojej agecnji chodzi o przygotowywanie projektow, logotypow i takich tam rzeczy jakie by byly potrzebne oczywisice wszytko by moglo byc online chyba ze ktos jest z okolic Lublina i osobom online i osobom z Lublina zapewniam Umowe o Prace oraz pensje stala lub od projektu do wyboru.
Czekam na jakies propozycje aha osoby ktore sa zainteresowana prosze o przeslanie na PW lub maila sp3ed@o2.pl swojego portfolio oraz informacji jakimi programami sie posluguja oraz w czym sie glownie specjalizuja
Prace prosilbym o umieszczanie na forum.
Pozdrawiam i mam nadzieje ze pozytywnie rozpatrzycie moja propozycje poniewaz jestem powazna osoba a nie jakims dzieciakiem ktory urzadza sobie jakies zarty
A nazwa Agencji "ECCO" nie pasuje ;-)? Bardzo dobra nazwa moim zdaniem. Chwytna .
No moze malo kojarzy sie z agencja reklamowa ale jako tako wizje juz mam .
a musi byc temat?? pokaz swoje stare projekty, stworz nowe
jak nie masz pomyslow, to np stworz lay portfolia jakiegos, albo strony o jakims produkcie, nie ma to znaczenia, wazne, zeby sie technicznie wykazac
do tego pare bannerow, moze jakis we flashu
mozna tez dodac jakies prace z serii digital art, nie ma to naprawde znaczenia... z tym, ze lepiej nie dawaj sygnatur bo sygnatury o niczym nie swiadcza
Wow jestem pod wrazeniem zainteresowania postem, a jesli chodzi o nazwe to naprawde mysle mysle i nie wiem chcialbym co naprawde fajnego co zwroci uwage ludzi tak jak podawalem adres innej agencji reklamowej i oni np posluguja sie tym jablkiem jest tez druga agencja ktora jakby zmalpowala ich pomysl i ma mandarynke i podobne haslo wlasnie to jablko i haslo OWOCNA REKLAMA jest moim zdanie bardzo fajnego i tez bym chcial cos w tym stylu ale zeby nie kopiowac takich rzeczy lecz cos nowego swiezego ale sam nie moge wymyslic wiec dlatego napisalem na forum licze na pomoc z waszej sprawy. To moze inaczej jakby wy byscie byli na moim miejscu to jak byscie nazwali firme i logo z haslem reklamowym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum