Wysłany: 2010-04-05, 00:38 [FORUM] Edytowanie gotowego laya, bez ciecia i kodowania.
edit:
Zaszla mala zmiana planow. Postanowilismy ze przeskoczymy na IP Board. Wiec teraz nie zalezy mi na calym layoucie i kodowaniu. Jest kilka gotowych stylow ktore pasuje tylko lekko edytowac. Wiec nie trzeba bedzie ciac ani kodowac, wystarczy podmienic pare rzeczy Co do kwoty to sie ugadamy, trzeba bedzie tylko porobic nowe ikonki do dzialow, pare reklam i innych pierdol reklamujacych forum. Logo i inne podstawowe rzeczy. Chetni pisac na gg://11650819
Mariusz nie strasz klientow... racja 100 zl to nie duzo jak na grafike ale mozesz to powiedziec w sposob bardziej suptelny
Moze znajdzie sie ktos kto bedzie chcial wykonac zamowienie ale Ja na dzien dzisiejszy rowniez nie jestem zainteresowany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum