Wysłany: 2008-04-14, 23:59 Zatrudnienie do teamu gry, stanowisko grafik!
Witam, poszukuje grafika, ktory jest chetny do pracy, nie boi sie wyzwan, posiada doswiadczenie.
No to zaczne od wynagrodzenia, ktore chyba najbardziej interesuje
- moge doladowac telefon komorkowy kwota 10 zl (to 10 zl moge wyslac na konto bankowe rowniez, jezeli bede widzial zapal i profesjonalizm grafika mozliwe, ze wynagrodzenie wzrosnie)
- mail z domena twoja_nazwa@gamec.info
- wyrozniajaca sie ranga na forum (gamec.info)
Czego oczekuje:
- chcialbym (moze na dluzej) zatrudnic grafika, ktory potrafi tworzyc grafike szczegolnie o kosmosie (statki i te badziewia)
- potrzebna jest nowa szata graficzna calej gry (xnova.gamec.info, czyli obrazki budynkow, statkow itp)
- layout strony glownej zostal wykonany przeze mnie, ale jezeli zatrudniony przeze mnie grafik bedzie mial jakas ciekawa koncepcje chetnie zmienie layout na lepszy
Pracy jest dosc troche, szczegolnie duzo jest malych obrazkow (120x120).
Wynagrodzenie realizuje tylko po wykonaniu zlecenia przez grafika.
To ogloszenie daje jeszcze na inne fora graficzne, ale ustawiam powiadamianie e-mail, wiec bede na bierzaco informowany o nowych odpowiedziach w temacie.
Pozdrawiam, i mam nadzieje, ze jakas chetna osoba sie zglosi
Voltage, wiem ile kosztuje taka grafika, mnie na zamowienie jej w profesjonalnej firmie nie stac, glownie tutaj liczy sie zapal do pracy i pozyskanie nowych doswiadczen i umiejetnosci, a nie pieniadze.
szczerze? ciezko bedzie znalesc kogos kto podejmie sie tak ciezkiej pracy za tak niska cene... podejrzewam ze chcesz ladna szate graficzna a to kosztuje naprawde duzo pracy no ale nic poczekajmy:) pozdro !
dam Ci SZCZERA dobra rade przyjacielu umiesz liczyc licz na siebie pozdrawiam i gratuluje tego ze znalazles grafika gotowego pracowac bez korzysci materialnych ! pozdro
nie jestem materialista. Ja nie powiedzialem, ze dla mnie to jest za tanio, tylko za dobra grafike. Ja bym sie nie podjal tej pracy za $10,000,000, poniewaz nie mam czasu na takie projekty.
Jezeli uwazacie, ze nikt sie nie zglosi, lub za tanio, jak na taka grafike to proste mozecie wykasowac/zamknac temat. Po co macie tutaj niepotrzebnie spamowac.
nie jestem materialista. Ja nie powiedzialem, ze dla mnie to jest za tanio, tylko za dobra grafike. Ja bym sie nie podjal tej pracy za $10,000,000, poniewaz nie mam czasu na takie projekty.
heh... to po co spamujesz nie zrobisz to przynajmniej nie spamuj nie potrzebnie
ja to i bym za darmo zrobil bo grafika to czysta przyjemnosc nie licze na zaplate. Jak cos zglosze sie do pomocy ale jak mowie narazie niemam czasu jak znajde chwilke to pogadamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum