Chcialbym aby stworzony styl zawieral jak najwiecej elementow graficznych zwiazanych z pilka nozna i sama fifa. Oczekuje rowniez animacji flash. Chcialbym zeby grafik, rozplanowal jakos ulozenie bannerow sponsorow, poniewaz robi sie z nich troche syf.
300 zl za layout na cale forum to chyba troche malo mi sie zdaje... jakby nie bylo dosc sporo roboty jest... i do tego trzeba sobie poradzic z tysiacem reklam, zeby je gdzies poupychac
Chalers, 300? Na razie tu mowa o 100 jest ^^ A co do reklam to fakt... ale tez jezeli forum z duza iloscia userow to okazja na biznes. Konto premium forum m.in. bez reklam za sms'a i naprawde wiele osob mogloby sie skusic xD Chociaz ja przy takiej ilosci to bym po prostu wylaczyl strone...
A co do reklam to fakt... ale tez jezeli forum z duza iloscia userow to okazja na biznes. Konto premium forum m.in. bez reklam za sms'a i naprawde wiele osob mogloby sie skusic xD Chociaz ja przy takiej ilosci to bym po prostu wylaczyl strone...
okazja na biznes i wyzysk potencjanlego grafika 100 zl powinien zaplacic za top, ewentualnie z grafika menu
ale zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie tyral kilka dni, mial nieprzespane noce i zapalki w oczach... i to wszystko dla 100zl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum