Ulotka podzielona na 6 poziomych czesci. Piec czesci po 40 mm, ostatnia 10 mm.
Poszczegolne czesci oddzielone od siebie przerywanymi liniami z takimi malymi nozyczkami.
W pierwszej czesci miejsce na jedna linijke tekstu.
W 5 pierwszych czesciach:
- po lewej stronie 3 linijki tekstu, po prawej stronie jakas gwiazdka lub cokolwiek innego przyciagajacego wzrok w ktore to dalo by rade wpisac 3 znaki
- pod spodem miejsce na 2 linijki tekstu
Na razie moze byc tam lorem ipsum
W ostatniej czesci miejsce na jedna linijke tekstu.
Z drugiej strony samo tlo, byle sie linie do wycinania pokrywaly.
Kolorystyka dowolna ale mila dla oka z wyrazna czcionka. Fajnie by bylo jakby kazda czesc miala inny kolor ale zeby wszytko razem dobrze sie prezentowalo
Nie wiem jak na tym forum wygladaja transakcje ale ja proponuje tak. Chetna osoba robi ulotke i pokazuje mi plik jpg, jesli mi sie spodoba to przelewam pieniadze na konto i dostaje plik .psd, zebym mogl sobie wyedytowac wszystkie napisy itp.
Poszczegolne czesci to beda reklamy roznych sklepow i zakladow. Nie bedzie zadnych obrazkow, chyba ze na odwrocie. Kolorystyka musi byc rzucajaca sie w oczy, estetyczna i z czytelna czcionka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum