Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 04 Mar 2009 Posty: 73 Skąd: wziąć pieniądze?
Wysłany: 2009-03-22, 17:56
Praca [a] wykonana w gorszej technice od swojego konkurenta. Telewizory bardzo kontrastują z resztą, tak jakby były zupełnie innym elementem. No i jeszcze ta biała ramka.. Natomiast [b] jest bardziej spójna i dlatego też na nią oddaję swój głos. Nie mniej jednak, żadna z powyższych prac mi się nie podoba.
ja zaglosuje tak poniewaz:
praca B lepiej wykonana i mila dla oka,ale wzialem pod uwage kreatywnosc takich prac jak B lub podobnych sa setki a takich jak A najwyzej dzisiatki oczywiscie w pracy A wykonanie pozostawia sporo do zyczenia jednak motyw sprawil iz glosuje na A ;D
Szmal: 1000g4u Pomógł: 8 razy Wiek: 17 Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 1225 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-03-22, 22:28
[A] 4
[B] 6
jest to walka techniki nad pomyslem. ciekawi mnie jaki temat ustaliliscie bo nie zostal podany. zaglosowałem na b ponieważ osobiscie wole prace techniczne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum