No wlasnie Crow tylko jedna najstarsza wersja oprogramowania miala te luke bodajze kernel 4532 o ile dobrze pamietam i dalo sie to zrobic. Wykorzystywalo to luke w doczytywaniu i luke w grze King Kong The Movie gdzie zmienialo sie plyty Ale kazda od najstarszej sprzedawana w polsce juz nie miala tej luki a z downgradem dasha i bl jest nielada problem. A linux byl niedokonczony i nadal w sumie jest skoro brak obslugi dzwieku. Zajmowala sie tym grupa free 60, dla zainteresowanych daje strone projektu http://www.free60.org/wiki/Main_Page
To to dziad jakich malo -.-' Preferujesz gierki Java na telefonie? Spoko xD W sumie CLDC od 1.1 juz obsluguje CzyDe wiec jest jazda co nie miara z grami <1MB Fony z OS wymiekaja przy Javkach nie ma co Jak mozna kupic dotyk bez konkretnego OS? Porazka -,- Ale dobra bo odbiegam od tematu co jest o konsolach gadajac o telefonach... Do mojeje listy konsol mozna teraz dopisac jeszcze PSP Slim
Jak masz wersje z nowym chlodzeniem i plyta glowna to Ci sie raczej nie zepsuje, gry sa i tak tansze niz na PS3, a da sie go przerobic i jechac na piratach za darmo Live jest w polsce jedynie trzeba zrobic konto na UK
Kupowalem w grudniu '09, wiec dosc nowa wersje mam + przerobiony. A z Livem wiem, jak to dziala, ale kapa troche miec konto jako ludzik z wysp, nie? :'P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum