Trzeba bylo dac ankiete wielo wyborowa i dodac jeszcze handheldy bo to tez konsole
1. Wielowyborowa chcialem dac, ale sa tacy co dadza wszystkie punkty "dla jaj".
2. Chcialem dac, ale wiele ma stacjonarne i podreczne konsole, wiec zostanmy przy stacjonarnych
Jaka macie konsole? Nie jaka mieliscie , ale jaka macie.
Temat z ankieta.
W komentarzach mozecie napisac jaka wersje itp.
Ja pierwszy
Posiadam Xboxa Original , wersja 1.6, PAL, na razie dysk standardowy 10GB, ale przymierzam sie do nowego 640,750 lub 1000 GB.
Przerobiona Alladinem, wgrany Evolution X i XBMC.
Tuning optyczny takze nastapi
No wolny z linuxem i Xboxem 360 troche przegiales albo tylko ogladales filmiki na necie. Ogolnie graniczy to z cudem gdyz zadna polska konsola na ten przyklad nie ma takiej mozliwosci a w innych trzeba robic time attacka i tego typu rzeczy by obnizyc bootloadera co jest normalnie niemozliwe, a gdy juz jakims cudem dorwiesz najstarsza wersje konsoli i wgrasz dokladnie potrzebny BL i DB lub zrobisz to za pomoca chipa, infernusa i time attacku to cieszysz sie prawie kompletna edycja linuxa bez obslugi nowszych srodowisk graficznych (chyba jedno KDE tylko starsze lazilo), bez obslugi dzwieku oraz internetu :] Mi to tam nie przeszkadza mam kompa i konsole do grania to po co mi komp w konsoli jeszcze. Moze pomylilo Ci sie z PS3 gdzie linux dziala jako normalny system operacyjny z pelna obsluga sterownikow
A co do tematu to sam aktualnie posiadam:
-NES
-Playstation (niesprawne)
-Playstation 2
-Xbox 360
Okresowo bylo takze PS3 i PSP, a no i mialo sie tez wszystkie GameBoye do Advance'a wlacznie
Mozna bylo zainstalowac linuxa wykorzystujac luke w oprogramowaniu konsoli jednak microsoft w 2007 r dodal late i to tyle jesli chodzi o dystrybucje pingwina'' na X - bylo o tym nie co szumu ''
No to tak, posiadam konsole x-box'a 360 i ps2. NIE-przerobiona (oczywiscie). iX z dyskiem 60 gb, 2 pady. Ps2, wersja slim-silver, 2 pady, rowniez nie przerobiona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum