Na poczatku fajnie by bylo ustalic pewne reguly pracy w druzynie.
Padla propozycja zrobienia konferencji na temat rozwoju, planow i pojedynkow. Moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysl. Trzeba jedynie ustalic rodzaj komunikatora etc.
Kolejna rzecz, to aktywny udzial w zyciu druzyny. Na ewentualne pojedynki nie musza sie oczywiscie zglaszac wszyscy czlonkowie, ale jesli ktos sie zglosi, to niech sie postara wywiazac z zadania lub ewentualnie powiadomic odpowiednio wczesnie czlonkow druzyny, tak aby znalazlo sie zastepstwo. Jesli ktos w ostatniej chwili zrezygnuje, to nie wiem czy bedzie mogl byc dalej czlonkiem upsideDOWN. Oczywiscie tak tylko sobie gadam, bo nie mam serca wywalac ludzi ale jak wam pogroze, to moze nie bedzie zawalania terminow
no wiem jestes z nienacka ale kurde to nie tam gdzie ta nowa grypa panuje??!!
a komunikator ta kserio to konferenzja na gg, skype, ale nie gadanie bo to byla by tragedia xD
Na gadu gadu w rozmowach grupowych (wiem z doswiadczenia) nie idzie sie dogadac, pisze 5 osob na raz i nikt nie bedzie czytal tego wszystkiego, jeden wielki chaous.
Gadalem juz z kilkoma osobami z teamu przez skype i wypadlo dosc niezle
Mariusz... masz 18 lat i jesli posiadasz mikrofon to jaki w tym problem ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum