Wysłany: 2009-03-10, 11:48
Ciezka decyzja. Nie mniej jednak oddaje glos na prace [a]. Co prawda jej lewa czesc jest troche gorsza od prawej, ale za caloksztalt jak najbardziej nalezy sie uznanie. Druga sygnatura jak dla mnie troche za chaotyczna, z gorszym pomyslem, chociaz napis jest niczego sobie.
[A] - 1 <
[B] - 0
//Matty
takie wytlumaczenie powinno byc w kazdym glosie
Ocen moja [URL=http://www.graphic4u.eu/topics5/galeria-anarchistyczna-vt6107,15.htm#63424]NAJNOWSZ
trudno tutaj wybrac lepsza prace. obie sa zrobione dwoma roznymi technikami. najwieksza roznice stanowi jednak motyw anime w drugiej pracy. po na prawde trudnym wyborze glosuje na pierwsz prace. mimo kiepskiego napisu bardziej mi sie podoba. w drugiej pracy te c4d za mocne i napis troche za duzy.
[A] - 10< Nie wiem czyja, ale lepsza technicznie, ladniejsze kolory, bardziej pasuje do tematu.
Niech zwyciezca powie jak zrobil efekt uderzenia, na pm xDDDDD.
[B] - 3
_________________ Jestem nie uleczalnie chorym dzieckiem neostrady..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum