Poprzedni temat «» Następny temat
~Carkamel~ VS Fatality
Autor Wiadomość
Fatality 
User

Wysłany: 2008-01-29, 19:26   

Nic ujac nic dodac morpix :) kazdy ma swoj styl nie ma moim zdaniem takiego czegos jak zagraniczny styl . zobaczyles w jednej sygnie styl jakiegos niemca lub anglika i juz latasz ze to zagraniczny styl :/

~Carkamel~ 
User

Wysłany: 2008-01-29, 22:11   

morphix napisał/a:
szczerze mowiac, to pierdole wszystkie znane swiatu style i patrze na ogolny wyglad sygny...

Milego pierdolenia. Bardzo mi przykro, ale do konca mojego zycia, nikt mnie od tego pogladu nie odwiedzie, ale sorry, wyglad sygn na tym forum jest po prostu *motyla noga**wy.
morphix napisał/a:

mozesz zrobic sygne samymi soft brushami albo wrzucic sam napis, byleby to ladnie wygladalo i trafilo w moj osobisty w pelni niezalezny GUST.

Wlasnie widac, jakie 'mondrzy polaccy' maja pojecie o grafice. Brushe, brushe i jeszcze raz brushe. Nic innego nie znacie, niczego innego nie umiecie.
morphix napisał/a:

a takie komentarze sa po prostu zalosne, mimo tego ze zaglosowalbym na Twoja prace :/ i na dodatek to oburzenie z powodu przegranej...

Mam prawo nie zgadzac sie z werdyktem, sorry ale za dlugo w tym siedze, aby uwierzyc, ze ten szit jest lepszy od tego co tworze. MAM PRAWO MIEc TAKI POGL

Alexi 
Moderator
Oi! Apolitycznie...

Wysłany: 2008-01-29, 22:29   

Morphix i ~Carkamel~ dostajecie po warnie za flame, jak "macie cos do siebie" to zalatwcie to na pw, nie tutaj.

Wygral Fatality, gratuluje.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi