Wysłany: 2009-03-11, 17:43
Wlasciwie to wybor nie moze byc inny jak tylko [a]. Ciekawy render, ladnie wkomponowany, pomysl z tym "kosmicznym" tlem jak najbardziej trafiony. Tylko tekst znowu ten sam Terk...
W drugiej pracy brakuje powyzszych zalet. Render pamietam jeszcze z tutorialfx.com, a pisalem tam dawno, dawno temu. Ponadto widzialem go juz w bardziej atrakcyjnych pracach. Na dodatek calosc jest strasznie plaska, brak glebi i polotu, jak to jest u rywala.
Dlatego tez:
[A] - 2 <
[B] - 0
Ocen moja [URL=http://www.graphic4u.eu/topics5/galeria-anarchistyczna-vt6107,15.htm#63424]NAJNOWSZ
[A] - 2 - Widac, ze Trek Ten napis ;] Ta postac mi sie nie podoba. Za duzo swietlikow.
[B] - 1 - Ta od razu przykula moje oko Albo powiem inaczej, tez CHCIAlBYM takie robic
[A] - 4 -co ja tam widze? widze znowu sugerowane oceny jakoscia pracy a nie tematem '' i jakiegos ''ludka z galaktyki nie wiadomo jakiej '' po za tym praca jest dobra a nawet powiem bardzo dobra ale nie na ten pojedynek'' nie czuc w niej tematu ''Wojny'' do czego zmierzam - to jest tak jakby wrzucil sygnature ''Kubusia puchatka'' byla by lepsza jakosciowo i wtedy tez byscie glosowali w ''wojnie'' na Puchatka? ... bo to daje duzo do myslenia... co do tych pojedynkow'' i wygranych''
[B]- 2 <<jak wiadomo zolnierz kojarzy sie z wojna wiec tu pada punkt ...
Wysłany: 2009-03-12, 13:11
[A] - 4 < tylko podstawy robienia sygnaturek;/ gardienty itp... mozna by bylo duzo rzeczy po usuwac ;/
[B] - 3 < tez nie najlepsza ale jakos za pierwszym arzem ta sie w oko rzucila
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum