Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Posty: 972 Skąd: ja mam wiedziec? :O
Wysłany: 2007-12-04, 10:55
[A] 0-oglne slabo jak i druga praca. Obrut sygny bardzo fajny [cos innego] ale te brushe czy smugde [nie wiem co to jest] te biale plamyu na sygu te duze, psuja calosygne ... moze bez tego tylko z lekkim swiatlem syg wygladal by o niebo lepiej ?
[B] 1- obydwie bardzo slabe tylko ta jest taka jakby bardziej zywa Napis slabo widoczny i zaduzo brushy ktore by trzeba bylo wymazac z rendera[stoccka] poniewaz ma na twarzy i to psuje ... jedyne co mi sie podoba w tej pracy to STOCK
YO.o
Wysłany: 2007-12-04, 16:41
[ A ] 1 - Troszke zbyt duze wymiary jak dla mnie. Poza tym praca wydaje sie nazbyt senna... jak dla mnie
[ B ] 2 - Napisu nie widze w ogole, to minus ale ogolnie troszke wiecej sie dzieje na tej pracy. Podoba mi sie ten brush po lewej przy wlosach i lewa czesc tla. Po drugiej stronie siga jest juz nieco gorzej jak dla mnie...
vs. Fuji 3:10
"Koniec swiata nadejdzie wsrod powszechnego smiechu i oklaskow niedowiarkow, ktorzy beda mysleli, ze to tylko dowcip." Rumcajs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum