[A] 1 <<-- Bo ta, jakos ladniejsza, ladnie sie komponuje, i ja akurat lubie przesadnia biel w tle : D
[B] 0 >>-- loj, wedlug mnei kolorki zwaliles : P i ogolnie jakos mnei nei przyciaga
[A] 3 << ladna, schludna, przejrzysta, ale jak ktos wspomnial, pusta. Wytlumaczcie mi tylko co znajduje sie wokol tego renderka ? Armia Jedi ? Imo to mi jakos nie podchodzi
[B] 0 << Imo za duza ramka, render zle wyciety (spixelowany -> glownie obszar "wlosow"), brzydki napis (jakos kolor khaki [o ile sie nie myle] mi tu nie pasuje), praca nie przyciaga, wrecz odwrotnie, odpycha. Na koniec dodam jeszcze, ze wedlug mnie na tej sygnie powinien byc tylko jeden punkt swiatla, a nie dwa. I to najlepiej swiatelko umiescic po stronie lewej ! Widac przeciez golym okiem odbicie swiatla na "zbroi" tego renderka ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum