Wysłany: 2007-12-03, 23:30
[A] 0 - Nie podoba mi sie kolor. Przypomina mi to bialo odwrotnosc popularnego bialo czarnego gradienta ustawionego na darken albo cos Do tego nie lubie az tak duzych prac.
[B] 1 - mam jedno zastrzezenie (moze sie czepiam, ale taki juz jestem ) znowu co do wielkosci: zamiast 350 dalbym 360. Sadze, ze praca minimalnie ladniejsza - chyba przez kolorystyke. Mialem spory dylemat przy wyborze ale nie mozna miec wszystkiego.
vs. Fuji 3:10
"Koniec swiata nadejdzie wsrod powszechnego smiechu i oklaskow niedowiarkow, ktorzy beda mysleli, ze to tylko dowcip." Rumcajs
Wysłany: 2007-12-04, 00:31
[A] 0- nie zawsze dobrze sprzedaje sie negatyw.W tym wypadku mnie nie urzekl.
[B] 2 Cos trzeba wybrac:/.Slaba pracka.A zwlaszcza tlo.
Natomiast kolorystycznie juz nie jest az tak zle.W porownaniu do sygn. A
jest lepsza<<Vote.
Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Posty: 972 Skąd: ja mam wiedziec? :O
Wysłany: 2007-12-04, 10:49
[A] 0
[B] 3- ladna praca ale tylko w okolicach stocka gdy juz popatrzymy na strone lewa gdzie nie ma nic tylko jakis desen na tle... mozna by tam bylo dac jakies c.maski lub napis i jakos go otoczyc czyms lub jakies brushe ... no nie wiem. COS byle by fajnie lezalo :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum