Wysłany: 2007-12-01, 22:02
[A] 4 -< ladna, stonowana, w ogole sliczna
[B] 0 -< za duzo migawek i taka oprocz animacji to taka ogolnie byle jaka dla mnie
_________________ Nie wykonuje Zadnych zamowien na sygnatury czy inne grafiki... ! chyba ze jestes fajna laska, albo ladnie poprosisz to pomysle
[B] 0 Totalna porazka ! Kolory fatalne , motylek nie wtopiony , poprostu wklejany na sile.
Po raz kolejny powtarzam , nie bierz sie za animacje , poki nie opanujesz podstawy
sygnaturki.
Wysłany: 2007-12-02, 00:25
Uch... widac nie powinienem sie brac za cos czego nie umiem. Gratuluje Ci Fuji, kolejny raz dostalem od Ciebie niezla lekcje. Mimo przegranej ten vs. sporo korzysci mi przyniosl
vs. Fuji 3:10
"Koniec swiata nadejdzie wsrod powszechnego smiechu i oklaskow niedowiarkow, ktorzy beda mysleli, ze to tylko dowcip." Rumcajs
Wysłany: 2007-12-02, 00:32
A widzicie a tu mala niespodzianka.Jednak to nie byla moja animacja:)
Dziekuje za glosowanie.
A tobie tramposz za naprawde super chwilke sadze ze jeszcze nie raz poprosze cie pojedynek.
Oraz doceniam wklad jaki wlozyles w sygne.
Dziekuje.
Wysłany: 2007-12-02, 02:32
O_o ale nieoczekiwany zwrot akcji kazdy myslal ze tu Fuji animacje zrobil a tu nieeeeee bo tramposz
_________________ Nie wykonuje Zadnych zamowien na sygnatury czy inne grafiki... ! chyba ze jestes fajna laska, albo ladnie poprosisz to pomysle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum