//
Wyrazaj sie mlody czlowieku albo idz pod budke z piwem! Rekrutajca zamknieta, koniec dyskusji. Jak beda kogos potrzebowac to napisasz. Nastepnym razem warn.
matty
Zglaszac sie mozesz co najwyzej do kolka gospodyn wiejskich jak chcesz, ale z takim zachowaniem to nawet one cie nie przyjma, bo obore robisz.
Nabor moze zostanie niedlugo wznowiony, tak wiec pozostancie w pogotowiu ;]
Ale tyAdin, chocbys rysowal uszami, raczej nie wejdziesz. No chyba, ze kultury troszke nabierzesz.
ja sie zglaszam.Nie patrzcie na te stare prace tylko na nowe bo sa o wiele ladniejsze
Link do galerii
http://www.graphic4u.pl/t...o_14-vt2781.htm wiem ze troche pozno ale jakby bylo wolne miejsce to sie zglaszam
Ja bym mogl, Crazy graphic sie rozpadlo wiec co mi pozostalo do roboty jak zglosic sie do innego. Wiekszosc z tego teamu wie jakie robie prace a czy slabe oceni lider teamu. Jak cos to znajdzie w dziale sygnatury
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum