Jestem nowy na forum. Zbyt uzdolniony nie jestem. ale sprobuje. JEstem znany jako N4rw4 i narwa itp zeby nie bilo ze ripnelem ;p Siedze w grafice od tygodnia juz na dluzej bo w wakacje tak probowalem ale nic nie szlo mi ;]
Dlaczego chce nalezec do teamu: I tu juz takie pytanie na ktore nie wiem zbytnio jak odpowiedziec. ale odpowiem tak chcialbym soba "zasilic (albo i nie )" wasze grono czlonkow ;]
Co moge dac dla teamu: szczegulnie to pracowac z teamem na bitwach, pomagac slabszym (jezeli tacy sa ;P) no i co jeszcze to nie wiem zbytnio ;]
Moja praca z niedzieli, wlasnie w ten dzien zarejestrowalem si etutaj i zaczelem sie bawic w grafika ;]
A te prace to takie niewypaly sprzed wakacji. z grafika bylo tak ze sie raz bawilem ale mialem takie oceny ze az zalamka to sobie darowywalem ;] a teraz pokaze je tak czy siak ;]
Zlozylem 4 podania. gdzie zostane 1 przyjety tam bede ;]
A co do pytan to tak
Zajmuje sie sygnami, czasami avatarami tez ;]
Siedze w tym od. no nie wiem. razem z wszystkimi probami z 1 miesiac to trwalo ;]
Zajmuję się głównie sygnaturkami. Zabawe z grafiką zacząłem rok temu. Jednak dopiero od niedawna poszedłem na całość. Na forum jestem nowy ale mam nadzieję że już choć część zdążyła mnie poznać:)
W takim razie, jeżeli macie jeszcze wolne miejsca to ja też bym chciał . Galeria w podpisie. Od razu mówie, że tamte pracki to nie szczyt moich możliwości . Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji, dziękuję .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum