Wysłany: 2009-08-11, 14:08 Darmowe i Platne zlecenia
Witajcie.Jako iz forum sie rozwija pragne zaproponowac rozbicie dzialu Darmowe/Platne Zlecenia na Platne oraz Darmowe.Darmowe ograniczyc od 50 postow [zeby dzial byl dla 'stalych' uzytkownikow, a Zlecenia Platne zostawic jak jest.Co o tym myslicie?Unikniemy wtedy 'czesc jestem nowy zrobcie mi strone dla klanu'.To tyle ode mnie.Zapraszam do dyskusji.
podzial taki moze byc, ale skoro ktos jest stalym uzytkownikiem to zlecenia pisal nie bedzie bo poradzi sobie sam. wg mnie w ogole nie powinno byc limitu postow.
jak nie bedzie limitu postow to dalej bedzie to samo...
a nie kazdy jest wszechstronny.Jeden zna sie na tagach, drugi potrafi tapety, a trzeci i jedno i drugie.Dlatego tez uwazam ze takowy limit powinien byc wysoki...
Raczej ta opcja bedzie rozpatrzona pozytywnie , ale jesli chodzi o ten limit postow, no to ostatnia propozycja na pewno odpada, wystarczy tylko poprzegladac forum i od razu natrafia sie na pare osob ktore to swoim nabijaniem smiecily strone po czym pisaly w zamowieniach o jakies pierdoly'' takze taki limit przynajmniej powinien byc w granicach 35-65
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum