Poprzedni temat «» Następny temat
Dzial Prosby
Autor Wiadomość
Alexi 
Moderator
Oi! Apolitycznie...

Wysłany: 2007-12-25, 00:59   

Mysle, ze to calkiem dobry pomysl, przynajmniej wiadomo, ze ktos nie zostal "podstawiony" przez kumpla, zeby na niego zaglosowal.

sylwu$ 
J.Administrator

Wysłany: 2007-12-25, 09:19   

Rozwazymy to xD Ale na przyszlosc zakladaj osobny temat, a nie pisz w "prosbach".

Scythling 
User
SatanMastah

Wysłany: 2007-12-25, 21:09   

no luz, nie chcialem spamowac nowymi tematami... moze mi to wybaczycie :P

xfox 
User

Wysłany: 2008-01-10, 23:52   

Sam jestem nowy, ale mam nadzieje, ze w tym temacie glos wziac moge :)

Wedlug mojej, skromnej opini, zmiany dot. tematu "prosby" powinny wygladac nastepujaco:

1. Blokada na pisanie posta "jeden po drugim" tj. piszesz posta i program pozwala ci na napisanie nastepnego posta po 1/2 minutach ..

2. Jak ktos juz wspomnial, 15 (wedlug mnie lepiej jeszcze bardziej wydluzyc czas 8) ) dni od rejestracji

3. Min.ilosc postow 69 :P Tak czy siak w tym temacie 98% postow to wypociny "przelotnych usero" ... tak wiec jesli ktos juz gosci tu na stale to predzej czy pozniej "nie nabijajac" postow dojdzie do tej "magicznej bariery" ... poza tym drugie wyjscie, osoba ktora troche tu siedzi i pisze porzadne posty napewno juz sie z kims na forum zaprzyjaznila/poznala .. w takim przypadku prosbe mozna kierowac bezposrednio do innego user by PW ...

4. Zmniejszyc ilosc warnow do dwoch/trzech

5. Z tymi pracami to ktos tu przesadzil ... for example ... w photoshopie "siedze" od paru dni i nie jestem w stanie zrobic jakiejkolwiek pracy (choc jutro robie Layout'a ktoego opublikuje tu :P ) .. chodzi mi tu o jedna zasadnicza sprawe ... jakim problemem jest narysowanie dwoch szlaczkow, walniecie roznego rodzaju brushy na renderku i zrobieniu topica "Mein SIG" .. jeszcze wiekszy spam i z forum zrobice w ten sposob smietnik ...

6. AD do pkt.2 - Aby uniknac tworzenia kont na forum i czekania przez tych debili 15 dni ... trzeba stworzyc bota, ktory usuwa uzytkownika po 10 dniach nie pisania postow, np. od 60 postow bot nie zwraca uwage na ostatnia wizyte na forum (wiadomo... wakacje itp... zeby nie bylo jakiegos przymusu pisania raz na 10 dni)

Podobaja sie pomysly ? Mam nadzieje, ze cos wniosa 8) Pzdr

Barbol3k 
User

Wysłany: 2008-01-13, 00:14   

Co do propozycji to latwo je wymyslac, a trudniej wprowadzic w zycie.
Tak jak pisal Qbass, trudno w phpBB zrobic wszystko to o czym piszecie. Moze by tak zapytac na oficjalnym supporcie phpBB? Pewnie i tak juz to zrobiles ;)

pzdr

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi