Poprzedni temat «» Następny temat
Dzial Prosby
Autor Wiadomość
Alexi 
Moderator
Oi! Apolitycznie...

Wysłany: 2007-12-16, 13:33   Dzial Prosby

Zapewne nie tylko mnie irytuja osoby, ktore wpadaja na forum, wala 10 bezsensownych postow, nastepnie pisza swoja prosbe i tyle z ich udzialu na forum. W zwiazku z tym czy nie daloby sie zmienic wymagan dotyczacych dostepnosci tego dzialu? Np. minimum tydzien od rejestracji + zalozmy 50 postow. Watpie czy komus sie bedzie chcialo czekac tydzien i do tego nabijac 50 postow. Pozdrawiam!

sylwu$ 
J.Administrator

Wysłany: 2007-12-16, 15:17   

50 nie. Bo bedzie taka sama sytuacja. Ale czas na forum ok ;)

erni007 
User
tagmaker

Wysłany: 2007-12-16, 23:47   

tak czy siak znajda sie debile^^ co beda spamic przez tydzien ; / ale sprubowac mozna

jacoSZEF 
User

Wysłany: 2007-12-18, 06:53   

erni007 napisał/a:
tak czy siak znajda sie debile^^ co beda spamic przez tydzien ; / ale sprubowac mozna

ale bedzie mozna usuwac te posty jesli beda spamiace... bo 10 postow to oni pisza w 5 minut wiec nie ma czasu na reakcje administracji :)

Alexi 
Moderator
Oi! Apolitycznie...

Wysłany: 2007-12-19, 08:20   

O wlasnie o to mi chodzilo! 10 postow to chwila i juz jest nowy topik w "prosbach". A tak, co ktos nabije posta, to mu admin/mod usunie az kolezka sie nauczy pisac normalnie.

Motson71
User

Wysłany: 2007-12-23, 10:50   

Eh ja napisalem 10 postow ale nie "na szybko", poogladalem prace tutejszych grafikow, ocenilem zgodnie z moja opinia i napisalem prosbe. Mam zamiar zostac na tym forum, ale z waszej strony rozumiem napiecie przez cala ta sytuacje. Sam bym tez sie napinal.

Ja jestem za wprowadzeniem jakiegos minimalnego czasu/pobytu na forum + kilka zalozonych tematow, ze swoimi pracami.

Pozdrawiam.

Alexi 
Moderator
Oi! Apolitycznie...

Wysłany: 2007-12-23, 11:28   

Motson71, jak ktos pisze z sensem te 10 postow, to ok, nie ma zadnego problemu, ale jak ktos wpada wali komentarz "super ale cwicz dalej" a tak na prawde nawet nie spojrzy na pracki... no rece opadaja ;)

im4g3 
Moderator
PROspamer

Wysłany: 2007-12-23, 12:54   

juz wczesniej o takie cus apelowalem ale nic z tego nei wyszl ;/

Qbass
Administrator

Wysłany: 2007-12-23, 13:12   

poszukujemy wlasnie z roszim takiego moda, jesli bedzie to tylko technicznie mozliwe do zrobienia - to na pewno wprowadzimy, bo sam zapis w regulaminie wiele nie da, jak ktos naklepie 10 postow i tak napisz prosbe, a chcemy to zrobic w ten sposob, zeby nie mogl tego zrobic - blokada pisania przez skrypt np. na 10 dni od rejestracji ;)

Alexi 
Moderator
Oi! Apolitycznie...

Wysłany: 2007-12-23, 19:42   

A gdyby tak wylaczyc naliczanie postow w offtopicu? W OT mozna napisac 10 postow doslownie w 1 minutke i w sumie wszystko bedzie na temat, a jesli bedzie pisal pierdoly w galeriach to sie bedzie usuwalo jego posty tak dlugo, az nauczy sie korzystac z forum. Hmm?

sylwu$ 
J.Administrator

Wysłany: 2007-12-23, 20:21   

Nie jestesmy w stanie siedziec 24 h na forum i usuwac kazdego jednego spamu.

Mortiso
User

Wysłany: 2007-12-24, 09:09   

sylwu$ napisał/a:
Nie jestesmy w stanie siedziec 24 h na forum i usuwac kazdego jednego spamu.

To jakie obowiazki ma wg Ciebie Jr Admin oraz Moderatorzy ?

Skoro dostales taka range to chyba do czegos zobowiazuje ?

Qbass
Administrator

Wysłany: 2007-12-24, 09:22   

Mortiso, obowiazkiem administracji nie jest siedziec 24h na forum, to nie jest praca - tylko cos co kazdy z Nas robi ZA DARMO!, a tak juz doTwojej osoby konkretnie, forum powstalo z mysla nauki tworzenia grafiki, podwyzszania umiejetnosci, a nie dla dzialu prosby. Widze, ze musimy przerowadzic zmiany duze zmiany w tym dziale...

sylwu$ 
J.Administrator

Wysłany: 2007-12-24, 10:40   

No, mysle, ze Qbass wyjasnil.
A tak BTW, to troche szacunku dla kobiet! xD

Scythling 
User
SatanMastah

Wysłany: 2007-12-25, 00:50   

w dziale prosby PROSZE o wprowadzenie limitu... chodzi mi o limit glosowania w bitwach, tzn w sensie ze np zeby glosowac mogly osoby z wymagana liczba postow albo okresem stazu na forum... bo sie wbije taki koles co ma 3 posty zaglosuje i tak to wychodzi potem :P nie da rady czegos z tym zrobic ?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi