Zapewne nie tylko mnie irytuja osoby, ktore wpadaja na forum, wala 10 bezsensownych postow, nastepnie pisza swoja prosbe i tyle z ich udzialu na forum. W zwiazku z tym czy nie daloby sie zmienic wymagan dotyczacych dostepnosci tego dzialu? Np. minimum tydzien od rejestracji + zalozmy 50 postow. Watpie czy komus sie bedzie chcialo czekac tydzien i do tego nabijac 50 postow. Pozdrawiam!
O wlasnie o to mi chodzilo! 10 postow to chwila i juz jest nowy topik w "prosbach". A tak, co ktos nabije posta, to mu admin/mod usunie az kolezka sie nauczy pisac normalnie.
Eh ja napisalem 10 postow ale nie "na szybko", poogladalem prace tutejszych grafikow, ocenilem zgodnie z moja opinia i napisalem prosbe. Mam zamiar zostac na tym forum, ale z waszej strony rozumiem napiecie przez cala ta sytuacje. Sam bym tez sie napinal.
Ja jestem za wprowadzeniem jakiegos minimalnego czasu/pobytu na forum + kilka zalozonych tematow, ze swoimi pracami.
Motson71, jak ktos pisze z sensem te 10 postow, to ok, nie ma zadnego problemu, ale jak ktos wpada wali komentarz "super ale cwicz dalej" a tak na prawde nawet nie spojrzy na pracki... no rece opadaja
poszukujemy wlasnie z roszim takiego moda, jesli bedzie to tylko technicznie mozliwe do zrobienia - to na pewno wprowadzimy, bo sam zapis w regulaminie wiele nie da, jak ktos naklepie 10 postow i tak napisz prosbe, a chcemy to zrobic w ten sposob, zeby nie mogl tego zrobic - blokada pisania przez skrypt np. na 10 dni od rejestracji
A gdyby tak wylaczyc naliczanie postow w offtopicu? W OT mozna napisac 10 postow doslownie w 1 minutke i w sumie wszystko bedzie na temat, a jesli bedzie pisal pierdoly w galeriach to sie bedzie usuwalo jego posty tak dlugo, az nauczy sie korzystac z forum. Hmm?
Mortiso, obowiazkiem administracji nie jest siedziec 24h na forum, to nie jest praca - tylko cos co kazdy z Nas robi ZA DARMO!, a tak juz doTwojej osoby konkretnie, forum powstalo z mysla nauki tworzenia grafiki, podwyzszania umiejetnosci, a nie dla dzialu prosby. Widze, ze musimy przerowadzic zmiany duze zmiany w tym dziale...
w dziale prosby PROSZE o wprowadzenie limitu... chodzi mi o limit glosowania w bitwach, tzn w sensie ze np zeby glosowac mogly osoby z wymagana liczba postow albo okresem stazu na forum... bo sie wbije taki koles co ma 3 posty zaglosuje i tak to wychodzi potem nie da rady czegos z tym zrobic ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum