najpierw sprawdzaj kto jest a kto nie bo ja wchodze kilka razy dziennie na forum a po 2 juz nie ma FOTW'a ze wzgledu na male zainteresowanie... bo to jest bez sensu jak otrzymywalem 1 albo 0 prac...
wlasnie ... wiec nie wiem czy ma sens robic cos nowego... spojrzmy chociaz na sotw 2 prace? co to jest? kiedys bylo po 8-10 a teraz Potw,rysunek,LA wszystko prawie stoi... na forum pisane jest okolo 20 postow dziennie jak kiedys bylo po 200...
no wlasnie ! forum maleje i trzeba to zmienic ! trwaja prace nad nowym stylem - to duzy +
ale wracajac do konkursow to proponuje uczestnictwo na zasadzie "umiem cos zrobic to to zrobie" a nie "ten temat mi nie pasuje" ... zglaszajmy sie do konkursow nie dla wygranej ale dla pocwiczenia i dla sprawdzenia siebie. co o tym myslicie? pytam wszystkich a nie tylko tych stalych !
byly 2 ale ze temat wgl nie byl odwiedzany to zostal uznany za niepotrzebny i usuniety ... nie wiem czemu administracja nie usunela jeszcze go z forum no ale coz.. nie ukrywajmy ale ostatnio na tym forum na pomyslach sie konczy.. liczba userow online spada drastycznie z dnia na dzien a liczba postow proporcjonalnie... i wydaje mi sie ze zmiana stylu nie za bardzo pomoze temu forum.... lata swietnosci i tzw 5 minut to forum ma juz niestety za soba... takie sa moje zaobserwowania...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum