WITAM!
mam pewna propozycje
niektorzy narzekaja na nieaktywnosc teamow
wiec proponuje
TEAMOWA LIGE GRAFIKOW
ZASADY:
1. W tym temacie do niedzieli 16 listopada 2008 prosze umiescic zgloszenie tego teamu przez liderow.
2. Beda to pojedynki kazdy z kazdym gdzie wystawiane sa 2 prace teamu A i 2 prace teamu B na 2 tematy
3. Temat 1 wybiera druzyna A temat 2 druzyna B
4. Walki moga toczyc sie na Tagi,Tapety,Loga itp. ( wykluczam DP,SP,Zdjecia, [gdyz nie kazdy ma tablet badz urzadzenie potrzebne do stworzenia tego typu pracy] )
5. Prace bedzie mozna wysylac do mnie badz innych moderatorow jezeli to komus przeszkadza...
6. Proponuje aby teamy ktore nie sa aktywne usunac ( mniej niz 3 czlonkow aktywnych )
7. W tym temacie rowniez prosze o potwierdzenie zapoznania sie z regulaminem i jego akceptacje
8. TEAM KTORY SIE WYCOFA NIE ZOSTAJE UZNANY JAKO NIEAKTYWNY
9. Jezeli inni uzytkownicy forum sie nie zgodza zasady moga zostac zmienione
ZAPRASZAM DO WZIECIA UDZIALU I WYPOWIEDZI NA TEN TEMAT
P.S. czekam na akceptacje pomyslu przez administracje
Wysłany: 2008-11-10, 17:16
Jestem za chociaz przez chwile bedzie ciekawiej Teamowo i bedzie mialo znaczenie to, ze jestes w teamie a nie tylko bedzie liczyla sie zmiana kolorku nicka
widzialem ze Fuji zrobil pozadek z teamami wiec proponuje zeby w turnieju braly udzial wszystkie teamy ... jezeli jestescie za to na dniach zrobil bym terminarz i ranking rozgrywek... PAMIETAJCIE LIGA RUSZA 16.11
P.S Fuji czy dalo rade by zrobic oddzielny dzial na czas trwania turnieju?
ja mam jeszcze pytanko co do przebiegu. powiedzmy ze jest rozpiska i maaja stoczyc walke teamy xxx i yyy. to jak tematy sa wybierane? team xxx mowi np: webdesign, sprzedaz kanap a team yyy mowi: sygnatury, ludzie tak to bedzie wygladalo?
od kilku dni nie mialem internetu i najzwyczajniej w swiecie nic nie wiedzialem o tej lidze, dopiero dzisiaj jak przeczytalem PW i dlatego tez nie wybralismy tematu ani nie dalismy zadnej informacji. Czy bedziemy brac udzial to sie jeszcze okaze po naradzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum