Crow, sa sytuacje, ktore sa wazne, i nie ma czasu nawet na 2 klikniecia.
No wiesz to jest dziwne , bo jeszcze nie dawno byles przeciwnego zdania w temacie ''zmiany'' ale jak pozostajesz przy swoim to niech tak bedzie , ja tylko podkreslilem ''Od potwierdzenia do zrobienia'' nie ma na tyle klopotow zeby tego nie wstawic .. i z pewnoscia ''2 klikniecia'' da sie wykonac spokojnie...
Tak, ale ktos mi wytlumaczyl blad w moim rozumowaniu.
Wyobraz sobie Administratora X. Nie wchodzil od tygodnia na forum - normalnie wyglada jakby olewal. A teraz ktos ci np. wyjasnia, ze pan X mial wypadek, problemy cokolwiek. Ciagle myslisz, ze olewa?.
Tak, ale ktos mi wytlumaczyl blad w moim rozumowaniu.
Wyobraz sobie Administratora X. Nie wchodzil od tygodnia na forum - normalnie wyglada jakby olewal. A teraz ktos ci np. wyjasnia, ze pan X mial wypadek, problemy cokolwiek. Ciagle myslisz, ze olewa?.
Dobra moze Pan x mial wypadek , lub problemy co nie znaczy ze moze sie tym tlumaczyc , tym bardziej ze byl widywany na forum i to przez dosyc dlugi czas, po za tym widze ze odchodzimy od tematu...
spokojnie Qbbas wprowadzi konkursy. najpierw tylko zrobil male zmiany ogolne forum i czekal zeby sprawdizc czy nic sie nie bedize sypalo. bo czasie "probnym" mowil ze wprowadzi. i to by bylo na tyle.
do tematu:
matty to dobrze ze wspolczesnych, bo wyklad w sql o dawnych artystach mi starczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum