Ja proponowalbym dawac nagrody dla uzytkownikow ktorzy zajeli 1,2 i 3 miejsce w cotygodniowych konkursach. Np. miniaturka sygnatury z napisem SOTW #99 winner. mysle ze to dobry pomysl
Nie mowie, ze zly pomysl (na jednym z for w necie juz sie z nim nawet spotkalem) ale kto by to robil te "nagrody"? Pewnie moderatorzy, bo nie sztuka samemu cos takiego sobie zrobic. Wystarczy, ze bedzie aktualizacja tablicy ogloszen, po co dokladac im wiecej roboty zbednej?
Na kilu forach jest juz takie cos\, ale to chyba nawet dobry pomysl. Moze nagroda nie dla 1,2,3 miejsca tylko dla 1 bo webdesignie ostatnio biora udzial tylko 2 osoby... Jesli kazdy prowadzacy by robil do swojego konkursu to ja nie mam nic przeciwko:)
Tak sobie myslalem nad tym. Wymyslilem cos. Kazdy konkurs bedzie wygladal nastepujaco:
Miejsca:
1. 300 pkt
2. 200 pkt
3. 100 pkt
Punkty w zaleznosci od poziomu trudnosci konkursu. Nastepnie mozna by wykonac tabele najlepszych uzytkownikow graphic4u.pl uporzadkowanych wedle miejsc czyli uzytkownicy z najwieksza iloscia pkt beda na samej gorze. Co Wy na to?
Tabele mozna by zrobic w formie nowej strony na forum, link znalazlby sie w menu forum.
Ewentualnie za drobne przyslugi ktore byly by punktowane, mowie tutaj o SOTW, POTW, large art itp. za wygrana przyznawalo by sie mniejsze punkty rangi 10pkt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum