Co by szanowne grono moderatorow i userow tego forum powiedzialo na zalozenie nowego podforum o
1. fotografi cyfrowej
2. fotomontarzu
w sumie to roboty by wam trohe doszlo ale forum by na tym napewno nie stracilo a zyskalo... widzialem tutaj fajne fotomontaze tylko trzeba tego szukac w dziale inne itp a o fotografi cyfrowej ktora zajmuje sie tutaj napewno kilka osob nie znalazlem jeszcze nic (pewnie cos jest ale ja tataj szperam od poludnia dopiero ;p) chetnie bym sie czegos na ten temat dowiedzial od bardziej doswiadczonych ode mnie ;]
sorrki zle zrobilem.... niech ktos kto moze przeniesie temat do propozycji... i ewentualnie usunie te dwie linijki co to je teraz napisalem ;]
Nie tyle subfora, co poprosty dzialy, tak jak Sygnatury itp, tylko o ile Fotomanipulacje, czyli fotomontaz bedzie temtyczny, o tyle fotografie bedzie gorzej "podciagnac" pod dzial grafika:> Ale jestem za, bo sama sie interesuje ta dziedzina =]
To zaglosuj na tak :mrgreen: z fotografia niby masz racje... chociaz nieudane zdjecia czy stare fotografi mozna sobie fajnie poprawic w photoshopie i o to by mi w tym dziale chodzilo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum