Zagadalem ostatnio do kumpla i powiedzial ze moze nam zaprojektowac nowy styl za reklame w stopce. Uwazam ze to dobra "wymiana" szczegolnie ze on jest w tym niezly.
Nie mozna od tego mamy ekipe forum i nie trzeba jak na razie nic jest mnostwo grafikow na tym i kiedy bedzie trzeba zmienic to zmienimy , jak na razie jest dobrze.
...czytaj bardziej ze zrozumieniem Adrian
chodzilo mi o to (zapewne mattiemu rowniez) zeby ekipa forum zaprojektowala nowy styl. jesli ktos bedzie wolal pozostac przy aktualnych - w czym problem?
odswiezenie grafiki na ogol nie jest zle polecam rozwazenie tej opcji.
macie cos do stracenia? oO
...czytaj bardziej ze zrozumieniem Adrian
chodzilo mi o to (zapewne mattiemu rowniez) zeby ekipa forum zaprojektowala nowy styl. jesli ktos bedzie wolal pozostac przy aktualnych - w czym problem?
odswiezenie grafiki na ogol nie jest zle polecam rozwazenie tej opcji.
macie cos do stracenia? oO
rozumiem to, ale administracja forum ma poza g4u prace, nauke i zycie prywatne - w czerwcu no problemo styl mozna zrobic. Teoretycznie mam jeden z zanadrzu trzeba by ikonki i css zrobic...
rozumiem Cie, kazdy ma problem z czasem, ale sa ludzie ktorzy sa w stanie poswiecic sie dla dobra sprawy. zapewne wiekszosc "znajduje" czas dopiero wtedy, gdy widza przelew na ich konto bankowe, wiec moze 1 theme ktos zrobi z takim samym zapalem... bez koniecznosci wplaty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum