Chcialbym abyscie sie wypowiedzieli na temat nagrod za kazdy konkurs, mam na mysli male userbary ktore teraz dostaja zwyciezcy sotwu. To jest glownie do prowadzacych. Druga sprawa to 'Grafik miesiaca' pod koniec miesiaca mozna by bylo zrobic ogolna ankiete na ludzi wyznaczonych przez adminow i mod team, osoba ktora wygra ankiete wygrywa tytul 'grafika miesiaca'. Nastepna sprawa to wielki konkurs na G4U co miesiac, typu kartka swiateczna, banner itp. Te wszystkie rzeczy zabilyby nude na forum, ktora teraz na nim panuje, przy odrobinie checi daloby sie to wszystko zoorganizowac. Kto jest za niech poprostu sie wypowie i zaglosuje w ankiecie.
Pozdrawiam
miecho [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-29, 23:16
Oczywiscie za! Niech tylko ktos z "jajami" sie zajmie sprawami organizacyjnymi.
to bedzie ze wszyscy za ale kto to zrobi? oczywiscie mozna zrobic tak jak na ubp punkty grafika,ubp point itd.. co znacznie rozruszalo by forum bo kazdy chce miec jak najwiecej punktow ale musi sie znalezc nie tylko ktos kto to wymysli ale ktos kto to zrobi...
Wymyslilem lepiej, na liscie Grafikow Miesiaca beda osoby ktore wyraly konkursy, +1 osoba wybrana przez modkow i adminow. A zajac sie moge tym ja i pare innych osob ktore nic nie robia, kwestia ubkow to kwestia prowadzacych, my je bedziemy robic. A ubpoint to bardzo dobra sprawa, mozna by dzieki niemu wylonic grafika roku.
tzn. pkt tez mozna wprowadzic. i wtedy np by mozna bylo zrobic tak jak chcial szybki. czyli kazdy na poczatek dostaje iles pkt. pkt sa przydzielane rowniez za pisanie postow, tematow itp. w walkach mozna zrobic np stawke o 50 pkt (kazdy daje ZE SWOJEGO KONTA po 50, przegrany niestety traci swoje 50), za pkt mozna rowniez kupowac psd, tutoriale, nagradzac itp. oraz dostawac pkt za wygrane konkursy (sotw, wotw, votw itp)
A ja wczoraj wpadlem na pomysl zeby ze zwyciezkich prac z kazdego miesiaca z SOTW, Digital Painting, Large Art, Webdesign, POTW, WOTW, VOTW robic ankiete i ktora praca najwiecej glosow zdobedzie to jest grafika miesiaca.
A ja wczoraj wpadlem na pomysl zeby ze zwyciezkich prac z kazdego miesiaca z SOTW, Digital Painting, Large Art, Webdesign, POTW, WOTW, VOTW robic ankiete i ktora praca najwiecej glosow zdobedzie to jest grafika miesiaca.
niesprawiedliwe , bioorac pod uwage wklad pracy odpada... ja bym narazie zostal przy tych punktach... nic wiecej narazie nie potrzebujemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum