moj glos idzie na nie
reason : bez sensu to jest -,- jak dla mnie wszyscy sie rzuca by miec duzo pkt a pozatym wiesz jak to ciezko zrobic ? ty sobie nawet nie wyobrazasz .....
Otoz to popieram. Moze nie tak ciezko, ale moj glos rowniez na nie.
Dokladnie mam takie samo zdanie ... . Moj Glos Tak samo idzie na nie
Ja jestem za punktami, poniewaz mozna byloby za zebrane punkty, kupic pliki .psd udostepniane przez uzytkownikow w forumowych sklepach. np.
Uzytkownik 1 pisze temat: Uzytkowniki 1 Shop
w temacie jest 1 sygna i pod nia pisze np. 30 pkt
widzac to uzytk. 2 wysyla do uzytk. 1 30 pkt i prosi o podeslanie pliku .psd
I tak mozna sie wiecej nauczyc i przede wszystkim na 100% rozwinelo by sie forum.
kompletnie bez sensu pozatym temat z tego co czytalem jest stary T_T
te pliki sa dla uzytkownikow ktorzy sie czegos chca nauczyc czyli czesto dla nowych... skad oni maja miec te pkt. ? bez sens oni juz z tego korzystac nie beda mogli...
ale byloby spamu... moim zdaniem calkowicie zbedne...
dobrym pomyslem byloby za to wprowadzenie punktacji za wygrane turnieje, stworzenie takiej miniligi... po zebraniu np 100pkt, zawodnik by otrzymywal jakis drobny upominek [cos materialnego a nie jakas sygna albo cos ], po czym liczba pkt by sie zerowala u wszystkich
fajnym pomyslem bylo by tak jak mowi chours, masz 100 pkt... (ale oczywiscie ciezko byloby je zdobyc i tylko za bitwy itp.) inni uzytkownicy robiliby cos dla danej osoby np jakas taka sygna wspolnie robiona
ja raczej myslalem, o jakiejs koszulce, albo o czyms takim zeby bylo milo i zebym nie zbankrutowal a 100pkt to oczywiscie tylko walnieta liczba ja juz bym system opracowal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum