moj glos idzie na nie
reason : bez sensu to jest -,- jak dla mnie wszyscy sie rzuca by miec duzo pkt a pozatym wiesz jak to ciezko zrobic ? ty sobie nawet nie wyobrazasz .....
Otoz to popieram. Moze nie tak ciezko, ale moj glos rowniez na nie.
Dokladnie mam takie samo zdanie ... . Moj Glos Tak samo idzie na nie
Ja jestem za punktami, poniewaz mozna byloby za zebrane punkty, kupic pliki .psd udostepniane przez uzytkownikow w forumowych sklepach. np.
Uzytkownik 1 pisze temat: Uzytkowniki 1 Shop
w temacie jest 1 sygna i pod nia pisze np. 30 pkt
widzac to uzytk. 2 wysyla do uzytk. 1 30 pkt i prosi o podeslanie pliku .psd
I tak mozna sie wiecej nauczyc i przede wszystkim na 100% rozwinelo by sie forum.
Wysłany: 2008-07-17, 09:40
ale byloby spamu... moim zdaniem calkowicie zbedne...
dobrym pomyslem byloby za to wprowadzenie punktacji za wygrane turnieje, stworzenie takiej miniligi... po zebraniu np 100pkt, zawodnik by otrzymywal jakis drobny upominek [cos materialnego a nie jakas sygna albo cos ], po czym liczba pkt by sie zerowala u wszystkich
fajnym pomyslem bylo by tak jak mowi chours, masz 100 pkt... (ale oczywiscie ciezko byloby je zdobyc i tylko za bitwy itp.) inni uzytkownicy robiliby cos dla danej osoby np jakas taka sygna wspolnie robiona
Wysłany: 2008-07-17, 09:48
ja raczej myslalem, o jakiejs koszulce, albo o czyms takim zeby bylo milo i zebym nie zbankrutowal a 100pkt to oczywiscie tylko walnieta liczba ja juz bym system opracowal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum