Zrobic takowy ranking uzytkownikow ze kazdy uzytkownik z osobna bedzie mial punkty nie ze calymi druzynami potrzebna by byla osoba ktora ma duzo czasu i codziennie wieczorem moglaby podliczac z calego dnia kazdemu pkt
Punktacja np. :
Wygrany SOTW - 15 pkt
Wygrany UOTW - 10 pkt
Wygrany WOTM - 30 pkt
Tutorial wykonany - 10 pkt
Wygrana bitwa - 5 pkt
Przegrana bitwa (-5) pkt (odejmuje sie 5 pkt)
+ mozna dostac pkt za pomoce dla forum
jest taki mod, mialem go na forum, DaBlaze go zna bodajze "respect" cos takkiego jak iPoints w IPB ze mozna przesylac sobie punkty nawzzajem i jakis admin, mod, JA moze do user... pomieszalem strasznie ;p
Ja sadze ze to jest bardzo dobry pomysl taka punktacja moze to pomoc w rozwoju forum wiecie kazdy bedzie chcial byc najlepszy . Jesli macie problem z tym kto by mial to wszystko podliczac i wogole bo nie macie czasu czy jak to ja moge sie tym zajac to tylko taka moja propozycja
Ja jestem jak najbardziej ZA, tylko te odejmowanie 5pk za przegranie bitwy moze odstraszyc uzytkownikow, a jush teraz malo osob bierze udzial w bitwie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum