Postawie sie po stronie neutralnej, poniewaz nie chce sie wcinac i przyczyniac do rozbicia Teamow juz istniejacych. Fajna sprawa byloby zrobienie troche "inteligetnych" nowych na bazie ludzi z tego forum. Tak zeby w kazdym teamie byl "rysowanik", "grafiki" itd.
3-mam po stronie ludzi aktywnych. jesli powstana nowe teamy. mozecie na mnei liczyc. Jesli nie powstana, TEz mozecie na mnei liczyc.
[TAK] - 14 - przeciez te teamy i tak nic teraz nie robia, to co z tego zeby w ogole istnialy ? lepiej miec 2-3 co cos robia niz 5-6 co nic nie robia ...
[NIE] - 6
uwazam ze nalezy skonczyc ta rozmowe gdyz moze byc 100 : 1 ale administracja i najwazniejsze osoby byly niestety przeciw... a jak wiadomo my ( czyt. userzy ) nie mamy takich uprawnien zeby usunac te teamy
Demos-Krateo!
Jezeli robi sie glosowanie to chyba kazdy glos liczy sie tak samo, czyz nie? ^^
Chociaz chyba nie powinienem tak gadac, jesli sam glosowalem na nie? Dalej obstawiam, ze moj pomysl rlz
chcialbym zauwazyc ... ze zarzad 4um , byl na nie.... i sie pytam : czy to glosowanie cos zmieni?
Zarzad? Tylko Fuji o ile wiem. Fuji to nie zarzad, o tym czy beda teamy decyduje Qbass i my, bo przeciez to my tworzymy spolecznosc forum. A o ile wiem to Qbass tez sie zgodzil.
[TAK] - 14
[NIE] - 7>Uwarzam ze to durny i bezsensowny pomysl juz lepiej zrobic selekcje i usunac nie udzielajace sie teamy niz tworzyc 3 teamy na forum gdzie bedzie po 20 osob w jednym. Ja np. nie chcialbym byc w teamie gdzie beda ludzie ktorych nie lubie.
Jak malo ludzi udziela sie w waszych teamach to zrobcie nowy wlasny i na to samo wyjdzie. Ci co sie nie udzielaja to i tak nie beda sie udzielac wiec to nic nie zmieni.
Jak malo ludzi udziela sie w waszych teamach to zrobcie nowy wlasny i na to samo wyjdzie. Ci co sie nie udzielaja to i tak nie beda sie udzielac wiec to nic nie zmieni.
no wlasnie kilka osob poszlo tym tropem i teraz mamy mase niepotrzebnych teamow w ktorych jest 0-2 osoby aktywne i niema co zorganizowac, a jak sie przeprowadza rekrutacje to niema kogo przyjac bo kazdy juz ma team.
Wlasnie dlatego trzeba zmniejszyc ilosc teamow a dolaczenie do nich powinno nie byc od tak namowieniem prowadzacego ale np. od 200-300postow na forum (z doswiadczenia wiem ze jak ktos ma tyle postow to na pewno bedzie aktywny)
No i jeszcze tutaj postanowilem zboczyc troche z tematu i nawiazac do tej calej Mafii na forum - po kiego grzyba to? rozgrzebane i zostawione, kilka wybranych osob dostalo kolorek i jest git, nie? Trzeba albo to dokonczyc albo wywalic bo to tez wprowadza niepotrzebny balagan na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum