Poprzedni temat «» Następny temat
Reset teamow.
Autor Wiadomość
Angelo
User
Fallen Star

Wysłany: 2009-01-03, 12:06   

disturbed napisał/a:
Angelo napisał/a:
bo na forum ciagle ludzi przybywa

Ta, a wiekszosc napisze 10 krotkich, niewnoszacych nic do tematu postow i napisze w dziale prosby ;f.

ale nie zapominaj o mniejszosci....

disturbed 
User
Miszczu

Wysłany: 2009-01-03, 12:49   

Angelo napisał/a:
ale nie zapominaj o mniejszosci....

Czyli bardzo wielkiej mniejszosci. Wiekszosc zarejestruje sie i nie pisze nic, a niektorzy cos napisza i juz tu nie zagladaja. :)

Kubus 
User

Wysłany: 2009-01-03, 21:15   

[TAK] - 12 Najlepiej zrobic 4 teamy. Ja swoj mam ale w nim jedna osoba sie udziela. Bo kazdego nie ma.
[NIE] - 6

disturbed 
User
Miszczu

Wysłany: 2009-01-03, 21:26   

Cytat:
Ja swoj mam ale w nim jedna osoba sie udziela. Bo kazdego nie ma.

Mi sie zdaje, ze 2 , czyli ja i Trekmi. Ale dobra koniec nie offtopuje ;f.

Badbanan14 
User
Wychowany na bledach

Wysłany: 2009-01-03, 23:39   

[TAK] - 13 po prosta wieksza koncentracja uzytkownikow w wiekszych teamach znajdzie sie zawsze paru aktywnych
[NIE] - 6

Arti 
User

Wysłany: 2009-01-03, 23:43   

Postawie sie po stronie neutralnej, poniewaz nie chce sie wcinac i przyczyniac do rozbicia Teamow juz istniejacych. Fajna sprawa byloby zrobienie troche "inteligetnych" nowych na bazie ludzi z tego forum. Tak zeby w kazdym teamie byl "rysowanik", "grafiki" itd.

3-mam po stronie ludzi aktywnych. jesli powstana nowe teamy. mozecie na mnei liczyc. Jesli nie powstana, TEz mozecie na mnei liczyc. ;)

pozdrawiam.

chours 
User
upsideDOWN

Wysłany: 2009-01-03, 23:50   

Arti napisał/a:
3-mam po stronie ludzi aktywnych. jesli powstana nowe teamy. mozecie na mnei liczyc. Jesli nie powstana, TEz mozecie na mnei liczyc.

nie daj sie pochlonac...

Angelo
User
Fallen Star

Wysłany: 2009-01-04, 10:49   

chcialbym zauwazyc ... ze zarzad 4um , byl na nie.... i sie pytam : czy to glosowanie cos zmieni?

zeniTh 
User

Wysłany: 2009-01-04, 12:54   

[TAK] - 14 - przeciez te teamy i tak nic teraz nie robia, to co z tego zeby w ogole istnialy ? lepiej miec 2-3 co cos robia niz 5-6 co nic nie robia ...
[NIE] - 6

photoxeros 
User

Wysłany: 2009-01-04, 13:21   

uwazam ze nalezy skonczyc ta rozmowe gdyz moze byc 100 : 1 ale administracja i najwazniejsze osoby byly niestety przeciw... a jak wiadomo my ( czyt. userzy ) nie mamy takich uprawnien zeby usunac te teamy

Badbanan14 
User
Wychowany na bledach

Wysłany: 2009-01-04, 13:45   

NIE ODBIERAJ GLOSU LUDOWI

Tramposz 
User

Wysłany: 2009-01-04, 13:48   

Demos-Krateo!
Jezeli robi sie glosowanie to chyba kazdy glos liczy sie tak samo, czyz nie? ^^
Chociaz chyba nie powinienem tak gadac, jesli sam glosowalem na nie? :P Dalej obstawiam, ze moj pomysl rlz ;)

Moonlight 
User

Wysłany: 2009-01-04, 14:46   

Angelo napisał/a:
chcialbym zauwazyc ... ze zarzad 4um , byl na nie.... i sie pytam : czy to glosowanie cos zmieni?
Zarzad? Tylko Fuji o ile wiem. Fuji to nie zarzad, o tym czy beda teamy decyduje Qbass i my, bo przeciez to my tworzymy spolecznosc forum. A o ile wiem to Qbass tez sie zgodzil. ;)

aCv
User

Wysłany: 2009-01-04, 15:57   

[TAK] - 14
[NIE] - 7>Uwarzam ze to durny i bezsensowny pomysl juz lepiej zrobic selekcje i usunac nie udzielajace sie teamy niz tworzyc 3 teamy na forum gdzie bedzie po 20 osob w jednym. Ja np. nie chcialbym byc w teamie gdzie beda ludzie ktorych nie lubie.
Jak malo ludzi udziela sie w waszych teamach to zrobcie nowy wlasny i na to samo wyjdzie. Ci co sie nie udzielaja to i tak nie beda sie udzielac wiec to nic nie zmieni.

ozonex 
User

Wysłany: 2009-01-04, 16:23   

aCv napisał/a:
Jak malo ludzi udziela sie w waszych teamach to zrobcie nowy wlasny i na to samo wyjdzie. Ci co sie nie udzielaja to i tak nie beda sie udzielac wiec to nic nie zmieni.

no wlasnie kilka osob poszlo tym tropem i teraz mamy mase niepotrzebnych teamow w ktorych jest 0-2 osoby aktywne i niema co zorganizowac, a jak sie przeprowadza rekrutacje to niema kogo przyjac bo kazdy juz ma team.
Wlasnie dlatego trzeba zmniejszyc ilosc teamow a dolaczenie do nich powinno nie byc od tak namowieniem prowadzacego ale np. od 200-300postow na forum (z doswiadczenia wiem ze jak ktos ma tyle postow to na pewno bedzie aktywny)

No i jeszcze tutaj postanowilem zboczyc troche z tematu i nawiazac do tej calej Mafii na forum - po kiego grzyba to? rozgrzebane i zostawione, kilka wybranych osob dostalo kolorek i jest git, nie? Trzeba albo to dokonczyc albo wywalic bo to tez wprowadza niepotrzebny balagan na forum

Odpowiedz do tematu