ozonex. balagan na forum jest wszedzie. (Jesli ktos nie zdazyl zauwazyc to np. na stronie glownej pisze TR9 > wez udzial, i pod spodem TR9 zaglosuj. << nie mowiac juz ze mamy TR10. )
Co do postow to nie mam nawet 100. (jestem od niedawna) Nie chce sobie nabijac bezsensownie postow zeby sie dostac do jekiegos teamu.
Jakis admnin powinien sie za to wziasc, pogadac z liderami, i pokasowac niepotrzebne teamy. Sporo kolorkow malo sensu.
do ozona pomyslu... ja bym wprowadzil co takiego jak na Planet Renders jest... sa tzw PR ... dostaje sie je za konkursy i za posty itd... za nie uzytkonicy kupuja miezy soba tutoriale i takie inne ... dla mnie to jest fajny pomysl...
jako, ze w zasadzie niema juz tutaj zaduzo nowego do powiedzenia, czekam juz tylko az wreszcie ktos z administracji powie jasno - kasujemy teamy i dajemy nowe, czy reformujemy sklad aktualnych
Jak reformujemy to ja od razu moge sie zabrac do pracy
No wlasnie, wiec po co do jednego teamu pakowac multum osob?
Zreszta tak jak napisal Ozonex - to co mialo byc powiedziane, powiedziano. Czas czekac na decyzje i... zastanawiam sie kiedy ona zapadnie? Sorki za taki lekki OT, ale do kiedy trwac bedzie to glosowanie?
jeszcze sie nie wypowiadalem. wiec tak. osob na forum AKTYWNYCH jest na prawde nie wiele. wiec 4 teamy w zupelnosci by wystarczyly. i nazwy zeby nie bylo zbednych klotni itp oraz liderow powinni wybrac administratorzy, albo rowniez decyzje to oddac w rece ludu
Ja sie pod to nie podpisuje. Jestesmy teamem jak kazdy inny.
Jesli chodzi o mnie, to zalezy mi zeby poziom temow byl mniej wiecej rowny i zeby w kazdym teamie byli ludzie z roznych specjalizacji. Np. zebym ja, ozonex i radix nie byli w jednym teamie bo zajmujemy sie rysunkiem. (DP itp.)
Jesli zaistnieje taka koniecznosc to oczywiscie migruje do innego teamu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum