ozonex. balagan na forum jest wszedzie. (Jesli ktos nie zdazyl zauwazyc to np. na stronie glownej pisze TR9 > wez udzial, i pod spodem TR9 zaglosuj. << nie mowiac juz ze mamy TR10. )
Co do postow to nie mam nawet 100. (jestem od niedawna) Nie chce sobie nabijac bezsensownie postow zeby sie dostac do jekiegos teamu.
Jakis admnin powinien sie za to wziasc, pogadac z liderami, i pokasowac niepotrzebne teamy. Sporo kolorkow malo sensu.
Wysłany: 2009-01-04, 17:02
do ozona pomyslu... ja bym wprowadzil co takiego jak na Planet Renders jest... sa tzw PR ... dostaje sie je za konkursy i za posty itd... za nie uzytkonicy kupuja miezy soba tutoriale i takie inne ... dla mnie to jest fajny pomysl...
jako, ze w zasadzie niema juz tutaj zaduzo nowego do powiedzenia, czekam juz tylko az wreszcie ktos z administracji powie jasno - kasujemy teamy i dajemy nowe, czy reformujemy sklad aktualnych
Jak reformujemy to ja od razu moge sie zabrac do pracy
Wysłany: 2009-01-04, 21:40
Cytat:
Liczy sie jakosc, a nie ilosc...
No wlasnie, wiec po co do jednego teamu pakowac multum osob?
Zreszta tak jak napisal Ozonex - to co mialo byc powiedziane, powiedziano. Czas czekac na decyzje i... zastanawiam sie kiedy ona zapadnie? Sorki za taki lekki OT, ale do kiedy trwac bedzie to glosowanie?
vs. Fuji 3:10
"Koniec swiata nadejdzie wsrod powszechnego smiechu i oklaskow niedowiarkow, ktorzy beda mysleli, ze to tylko dowcip." Rumcajs
jeszcze sie nie wypowiadalem. wiec tak. osob na forum AKTYWNYCH jest na prawde nie wiele. wiec 4 teamy w zupelnosci by wystarczyly. i nazwy zeby nie bylo zbednych klotni itp oraz liderow powinni wybrac administratorzy, albo rowniez decyzje to oddac w rece ludu
Ja sie pod to nie podpisuje. Jestesmy teamem jak kazdy inny.
Jesli chodzi o mnie, to zalezy mi zeby poziom temow byl mniej wiecej rowny i zeby w kazdym teamie byli ludzie z roznych specjalizacji. Np. zebym ja, ozonex i radix nie byli w jednym teamie bo zajmujemy sie rysunkiem. (DP itp.)
Jesli zaistnieje taka koniecznosc to oczywiscie migruje do innego teamu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum