Pomógł: 4 razy Wiek: 15 Dołączył: 23 Sie 2008 Posty: 601 Skąd: z gugiel
Wysłany: 2009-01-02, 17:41 Reset teamów.
Witam!
Na początku powiem że to pomysł Angela i bycinka ja też go popieram, Qbass lub któryś z adminów usunął by wszystkie teamy i zrobiłby nowe, głowne 4 teamy, to zabogiegnie chaosowi i syfowi. Mogło by to wreszcie ruszyć Lige Teamową zrealizowaną przez xerosa. Kto jest za tym? Głosować mogą tylko osoby z 2-tygodniowym stażem na forum bo decyzje nowych userów mogą być bezsensowne a tu chodzi o ważną sprawe. Zbędne komentarze bedą nagradzane warnem.
Głosowanie słupkowe:
[TAK] - 0
[NIE] - 0
Pozdrawiam i z góry dziękuje za rozpatrzenie sprawy, N-ART!
Pomógł: 25 razy Wiek: 16 Dołączył: 03 Sty 2008 Posty: 2353 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-01-02, 17:54
[TAK] - 6 <- chałers na tak?
[NIE] - 1
Jestem za, ale nie jestem pewien czy muszą to być 4 teamy. Niech będzie ich więcej dopóki mają minimalną liczbe aktywnych osob. Restart na tak a ograniczenie teamow na nie.
Jeżeli chodzi o organizacje ligi itp. chętnie się tym zajmę.
Cytat:
2Fat2Fly : Chociaz abstract potrafi bardziej wyrazic twoje przeslanie niz oswietlony stock z postacia z anime ;d.
Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 523 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2009-01-02, 17:57
[TAK] - 6
[NIE] - 2
nie wystarczy, zeby ktoś się wziął na powaznie panie IceFresh
bo gdyby członkowie drużyn chcieli, to by już dawno to ruszyło... nic im nie stoi na przeszkodzie... po prostu brak jest mobilizacji... padają tylko słowa a czynów nie ma każdy znajdzie sobie powód, żeby z tym nie ruszyć...
a dlaczego na nie? bo to i tak nie ruszy choć mam szczerą nadzieje, że się mylę
jak pisąłem poprzedni post to był troche inny wynik wiec tamten można usunąć a ten uznać
Pomógł: 4 razy Wiek: 15 Dołączył: 23 Sie 2008 Posty: 601 Skąd: z gugiel
Wysłany: 2009-01-02, 18:13
Fuji napisał/a:
To nie ma sensu i tak wrócimy do tego samego wyjścia.
O ile pamiętam to od waszego teamu nie dostaliśmy żadnej pracy. To ty powinieneś zadbać o to żebyście przysłali prace, to jest team nie chcecie się bawić to go rozwiążcie, sorry za błędy i offtop.
[TAK] - 6
[NIE] - 4 a dlaczego?? to proste z reszta juz chalers tlumaczyl ale ja dodam od siebie ze jesli juz to liderami tych 4 teamow powinni byc ludzie kompetentni czyli np Fuji Sylwus nie np tak jak jest w F4 niby kazdy na forum zaglada ale 0 aktywnosci i co usprawiedliwia sie brakiem czasu lub nie checia.... 1 akcja byla zeby usunac nieaktywnych czlonkow ale co zrozumiano pod slowem nieaktywny ludzi ktorzy dawno nie byli na forum a nie ktorze sie nie udzielaja... wielu nie doroslo do posiadania teamu dla nich to tylko kolorowy nick zadnych zobowiazan ale co my mozemy zrobic?? usuniecie teamow i zalozenie na nowo nie zmieni tego... to my ci aktywni stanowimy o forum i o jego wartosci ale zawsze znajdzie sie kilka osob ktore zalozom team od tak... a qbass czy fuji jak ludzie nie znajacy posiadacza nicku nie moga ocenic czy to dzieciak 8 letni ktory zrobi sobie jaja czy ktos dojrzaly ktory bedzie ten team ciagnal... ;p
ale sie rozpisalem ale to moje zdanie ) xD
Wysłany: 2009-01-02, 18:24
[TAK] - 6
[NIE] - 5
Ja się w teamy nie bawiłem nigdy ale czy zamiast usuwać wszystko jak leci to nie lepiej np. wprowadzić zasadę, że team musi minimum raz w miesiącu przejawić aktywność poprzez walkę, udział w jakimś konkursie czy coś w tym stylu? Jeśli tego nie zrobi to wtedy kasacja. No bo fakt, że trochę jest tych kolorów na forum i to "trochę za dużo", ale czemu te aktywne drużyny mają "płacić" za te nieaktywne? ^^ Tak sobie pomyślałem, że to wyżej to byłby uczciwy kompromis, nie? ^^ Bo ograniczenie liczby teamów też nie jest zbyt fair...
vs. Fuji 3:10
"Koniec świata nadejdzie wśród powszechnego śmiechu i oklasków niedowiarków, którzy będą myśleli, że to tylko dowcip." Rumcajs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum