Witam!
Na poczatku powiem ze to pomysl Angela i bycinka ja tez go popieram, Qbass lub ktorys z adminow usunal by wszystkie teamy i zrobilby nowe, glowne 4 teamy, to zabogiegnie chaosowi i syfowi. Moglo by to wreszcie ruszyc Lige Teamowa zrealizowana przez xerosa. Kto jest za tym? Glosowac moga tylko osoby z 2-tygodniowym stazem na forum bo decyzje nowych userow moga byc bezsensowne a tu chodzi o wazna sprawe. Zbedne komentarze beda nagradzane warnem.
Glosowanie slupkowe:
[TAK] - 0
[NIE] - 0
Pozdrawiam i z gory dziekuje za rozpatrzenie sprawy, N-ART!
Jestem za, ale nie jestem pewien czy musza to byc 4 teamy. Niech bedzie ich wiecej dopoki maja minimalna liczbe aktywnych osob. Restart na tak a ograniczenie teamow na nie.
Jezeli chodzi o organizacje ligi itp. chetnie sie tym zajme.
[TAK] - 6
[NIE] - 2
nie wystarczy, zeby ktos sie wzial na powaznie panie IceFresh
bo gdyby czlonkowie druzyn chcieli, to by juz dawno to ruszylo... nic im nie stoi na przeszkodzie... po prostu brak jest mobilizacji... padaja tylko slowa a czynow nie ma kazdy znajdzie sobie powod, zeby z tym nie ruszyc...
a dlaczego na nie? bo to i tak nie ruszy choc mam szczera nadzieje, ze sie myle
jak pisalem poprzedni post to byl troche inny wynik wiec tamten mozna usunac a ten uznac
To nie ma sensu i tak wrocimy do tego samego wyjscia.
O ile pamietam to od waszego teamu nie dostalismy zadnej pracy. To ty powinienes zadbac o to zebyscie przyslali prace, to jest team nie chcecie sie bawic to go rozwiazcie, sorry za bledy i offtop.
[TAK] - 6
[NIE] - 4 a dlaczego?? to proste z reszta juz chalers tlumaczyl ale ja dodam od siebie ze jesli juz to liderami tych 4 teamow powinni byc ludzie kompetentni czyli np Fuji Sylwus nie np tak jak jest w F4 niby kazdy na forum zaglada ale 0 aktywnosci i co usprawiedliwia sie brakiem czasu lub nie checia.... 1 akcja byla zeby usunac nieaktywnych czlonkow ale co zrozumiano pod slowem nieaktywny ludzi ktorzy dawno nie byli na forum a nie ktorze sie nie udzielaja... wielu nie doroslo do posiadania teamu dla nich to tylko kolorowy nick zadnych zobowiazan ale co my mozemy zrobic?? usuniecie teamow i zalozenie na nowo nie zmieni tego... to my ci aktywni stanowimy o forum i o jego wartosci ale zawsze znajdzie sie kilka osob ktore zalozom team od tak... a qbass czy fuji jak ludzie nie znajacy posiadacza nicku nie moga ocenic czy to dzieciak 8 letni ktory zrobi sobie jaja czy ktos dojrzaly ktory bedzie ten team ciagnal... ;p
[TAK] - 6
[NIE] - 5
Ja sie w teamy nie bawilem nigdy ale czy zamiast usuwac wszystko jak leci to nie lepiej np. wprowadzic zasade, ze team musi minimum raz w miesiacu przejawic aktywnosc poprzez walke, udzial w jakims konkursie czy cos w tym stylu? Jesli tego nie zrobi to wtedy kasacja. No bo fakt, ze troche jest tych kolorow na forum i to "troche za duzo", ale czemu te aktywne druzyny maja "placic" za te nieaktywne? ^^ Tak sobie pomyslalem, ze to wyzej to bylby uczciwy kompromis, nie? ^^ Bo ograniczenie liczby teamow tez nie jest zbyt fair...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum